Vīrieša attieksme pret sievietes ķermeni: biju gaidījusi ko citu, tikai ne to!

Sievietes grib būt skaistas un mīlētas. Tas ir skaidrs. Taču nav skaidrs, kāpēc daudzas sievietes, sapņojot par mīlestību, sāk no meliem.

Es redzu sievietes, jaunas un vecākas, katru ar savu “rozīnīti”. Redzu, ka viņas nepieņem savu dabīgo pievilcību un grib būt vēl labākas, saprotot skaistumu katra pa savam. Uztin frizūras, izkrāso sejas, atkailina kājas, tādējādi nozog dabas doto skaistumu, un paliek blāvas zem spožas kosmētikas kārtas, standarta, vienādas, kā Bārbijas, piesaistot tādus pašus standarta Kenus, vienai nakts spēlei, kas, kā parasti, beigās liek vilties.

Negaidi no Visuma princi, ja nevari būt par princesi bez meliem.

Ja lien vai no ādas ārā, lai padarītu sevi par modeli — vari piesaistīt tikai tādu pašu vīrieti, kas domā tikai par sevi, pacelsi svārkus — aizķersi tādu, kas derēs tikai gultai, dosies uz naktsklubu kā uz “‘gaļas tirgu” — pa lēto dabūsi mednieku vienai reizei, gribēsi vienmēr būt jauna — “adoptēsi” infantilu puiku, gribēsi manipulēt — uzrausies uz tāda paša manipulatora, un atkal raudāsi spilvenā, ka visi vīrieši ir nelieši. Nevajag izlikties un liktenis neironizēs pret tevi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru