Plastikas ķirurgs mammai ieteica mazgāties īpašā veidā. Krunciņas pazuda kā nebijušas!

Sarkanais vīns kosmētiskiem nolūkiem? Nopietni? Tās taču ir blēņas! Lūdzu, nesteidzies ar secinājumiem. Izrādās, ka vīns ir brīnumains eliksīrs, kuru izmantojot iespējams kļūt jaunākai par pāris gadiem.

Manai mammai ir bērnības draugs, viņš strādā par plastisko ķirurgu. Viņš par ādu zina visu. Nesen mamma stāstīja, ka Juronkulis viņai ieteicis kādu neticamu līdzekli. Teica, ka katru dienu āda ir jānotīra ar dabīgu sarkanvīnu, un tas palīdzēs samazināt dziļas krunciņas, paātrinot reģenerācijas procesus ādas apvalkā.

Sejas ādas jaunība

Katra sieviete sapņo uzzināt, kā saglabāt ādas jaunību, nepieliekot šai lietai milzīgus pūliņus. Mamma uz savas ādas pārbaudīja, vai drauga-ārsta rekomendācija strādā. Un? Pēc 2 nedēļām viņa patiešām izskatījās ievērojami svaigāka. Pastāstīšu, kur ir noslēpums…

Vīns uzlabo asinsriti un attīra pat dziļos ādas slāņus. Ir ieteicams mazgāties ar vīnu 1 reizi trijās dienās, noberzēt ādu ar vīnu vakaros, kā arī veikt stimulējošas vīna maskas. Protams, vislabāk šādiem mērķiem izmantot mājas vīnu, jo tajā noteikti nav nekādu ķīmisku piemaisījumu. Ja mājas vīna nav, tad vēlams izmantot kvalitatīvu pirktu vīnu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru