Plastikas ķirurgs mammai ieteica mazgāties īpašā veidā. Krunciņas pazuda kā nebijušas!

Vīna-piena maska sejas ādas atjaunināšanai

Sastāvdaļas

  • 4 ēdamkarotes sarkanvīna
  • 1 tējkarote piena
  • nedaudz miltu

Vīna maskas noslēpums

  1. Samaisi visas sastāvdaļas, līdz izveidojas biezenis,uzliec uz notīrītas sejas un paturi masku 20 minūtes. Kārtīgi nomazgā masku ar siltu ūdeni. Sarkanvīns maskas sastāvā lieliski attīra ādu, palīdz atbrīvoties no novecojušām šūnām, tonizē to. Pēc šī senā dzēriena izmantošanas āda burtiski staros!
  2. Piens ādai ir superprodukts! Tā sastāvā ir 300 dažādu, noderīgu sastāvdaļu, starp kurām ir aminoskābes un vitamīni. Piena tauki dziļi mitrina ādu (padomā tik, vienā piena pilienā ir aptuveni 10 000 000 mazu tauku bumbiņu!), un visas pienā esošās veselīgās vielas stiprina ādu.
  3. Pēc procedūras veikšanas uz sejas vajadzētu uzsmērēt iecienīto mitrinošo krēmu. Šādu masku vislabāk likt vakarā. Rezultāts būs! Mamma atzinās, ka jau dažas dienas pēc mazgāšanās ar vīnu un vīna masku likšanu, viņa sajuta, ka āda kļūst elastīgāka. Sejas krāsa izlīdzinājās un ieguva viegli rozīgu nokrāsu, bet dziļās krunciņas ievērojami mazinājās.

Redakcijas padoms

  1. Var taisīt ādas jaunavības vīna krēmu: pirms ierastā dienas vai nakts krēma likšanas vienkārši tam pievienot pilīti sarkanvīna. Tāpat plastiskais ķirurgs mammai atklāja pareizas mazgāšanās noslēpumu. Ir svarīga ūdens temperatūra! Izrādās, jo aukstāks mazgāšanās ūdens, jo labāk. Vislietderīgākais, ko tu vari darīt savas ādas labā, lai paildzinātu savu jaunību, ir regulāra sejas mazgāšana un berzēšanas ar ledus gabaliņiem.

Seju var berzēt arī ar ledus gabaliņiem, kas veidoti no sarkanvīna. Visi vīnā esošie antioksidanti sasaldēšanas gaitā saglabājas, bet ledus uz ādu iedarbojas kā aktīvais serums, acumirklī to atdzīvinot.

  1. Sarkanvīns ir cēls dzēriens! Ārsti, protams, to iesaka lietot ne tikai ārīgi, bet arī iekšķīgi. Bet ar mēru! Vīns uzlabo atmiņu, atslābina nervu sistēmu, palīdz tikt galā ar stresu. Antioksidantu, ka sarkanvīnā ir ļoti daudz, apstādina novecošanās procesus un novērš tauku uzkrāšanos organismā. Tā kā, iedzersim!

Lūdzu, padalies ar draudzenēm ar šo materiālu: iespējams, viņas būs pārsteigtas. Bet sarkanvīna pozitīvā ietekme uz ādu ir neapstrīdama, viņām patiks brīnumainais efekts, es par to nešaubos!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru