Lietas, kas vizuāli padara sievieti pilnīgāku

Apģērbs prot maldināt. Pareizi izvēlēts tērps slaidina, savādāk nepareizi izvēlēties – pievieno pāris kilogramus klāt tieši tajās vietās, kur tie nepavisam nav vajadzīgi, piemēram, vēdera apvidū.

Ne sievietes, ne vīrieši nav pasargāti no tāda veida “trikiem”, tāpēc visiem vajadzētu pievērst uzmanību savai garderobei.

Kā arī mēs iesakām izvairīties no tālāk minētiem apģērba elementiem, kas vizuāli palielina jūsu vēderu, pārvēršot vidukli no lapsenes tievuma uz ēzeļa pilnīgumu.

Josta uz gumijas

Neatkarīgi no tā, cik reizes iespējams apsiet centimetru mēru ap jūsu vidukli, josta uz gumijas acīmredzami šim apvidum pievieno apjomu. Problēma ir tāda, ka savilkumi ap jostu rada nevajadzīgu apjomu, pievienojot pāris liekos kilogramus.

Sporta bikses ar tāda veida jostu patlaban ir modē, un bez tām neiztikt, labāk izvēlieties smalka auduma modeļus, kuru josta vidukli neizcels nepiedienīgi.

Plisējumi

Plisē periodiski ienāk modē dažādās formās – vai tās būtu brīvi svārki vai ekstravagantas biskes. Neatkarīgi no modes, plisējumi nav labākā izvēle tiem, kuri vēlas izcelt savu vidukli.

Teorētiskā iecere nav slikta – ērti, praktiski svārki,tomēr praksē viss galīgi nav kārtībā. Vai arī drīzāk pretēji – par kārtību nemaz nav runa. Savilkumi pievieno apjomu tieši tur, kur tas vismazāk ir vajadzīgs. Turkļat tie ne vienmēr izraisa tik ļoti vēlamo asociāciju ar deviņdesmitajiem gadiem.

Horizontālas svītras

Jūs droši vien esat pazīstami ar vertikālo svītru efektu – tās vizuāli pagarina augumu un slaidina tos, kas valkā tādu apģērbu. Tādā veidā, ja vēlaties, lai viduklis izskatītos slaids, pogājamas blūzes un kleitas ar horizontālām līnijām labāk turiet tālāk no savas garderobes. Pretējā gadījumā jūsu viduklis izskatīsies ārkārtīgi bēdīgi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru