Šis brīnišķīgais paņēmiens uz visiem laikiem atbrīvos no jebkāda veida kārpām! Pārbaudīts

85% pacienti atbrīvojas no kārpām un fibromām ar šīs metodes palīdzību!

Ādas fibromas vai kārpas ir nelieli, parasti labdabīgi audzēji uz ādas, kurus var noņemt ķirurģiskā ceļā. Tomēr ir mazāk invazīvas problēmas atrisināšanas metodes, kuras palīdzēt tās droši noņemt.

Ir dažāda veida kārpas:

  • vīrusa kārpas,
  • infekciju kārpas,
  • HPV kārpas,
  • ādas fibrioma.

Kārpas, kas parādās uz jūsu padusēm, tiek sauktas par tievo kājiņu kārpām, tās var ātri izaugt, tāpēc tās steidzami ir jānoņem.

Parasti to parādīšanos izraisa bieža skūšanās vai pārlieku liela sviedru izdalīšanās, bet tās vajadzētu parādīt profesionālim.

Starp citu, ja to skaits palielinās, tad kārpas no jūsu ķermeņa ir jādabū nost. Atkarībā no to rakstura, tās var tikt noņemtas ķirurģiskā ceļā, ar krioterapiju vai arī ar šķidrā slāpekļa apstrādi.

Tomēr tās iespējams noņemt arī, izmantojot dabiskus līdzekļus.

Piemēram, kopš 2002. gada zinātnieki salīdzina lipīgāgās lentas un šķidrā slāpekļa terapijas ietekmi uz kārpām. Un rezultāti ir pārsteidzoši!

Pēc 2 mēnešu lietošanas (pa vienai reizei nedēļā) lipīgā lenta noņem kārpas 85 % gadījumu, bet terapijai ar šķidro slāpekli ir sliktāki rezultāti, un tā noņem kārpas vien 60 % gadījumu.

Ieraugot rezultātus, zinātnieki nonāca pie secinājuma, ka lipīgā lenta darbojas!

Lai izmantoto lipīgo lentu, jums vajag cieši aplīmēt kārpu ar līmlentu un mainīt līmlenti 1 reizi nedēļā.

Ja Jums ir nopietnas problēmas ar veselību, vai arī asas sāpes, iesakām Jums vērsties pie konsultējošā ārsta. Pašārstēšanās Jūsu veselībai var nebūt droša.

PIRMS JEBKURA ĀRSTĒŠANAS PREPARĀTA, LĪDZEKĻA VAI METODES LIETOŠANAS, OBLIGĀTI KONSULTĒJIETIES AR ĀRSTĒJOŠO ĀRSTU!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru