Lietas, kas vizuāli padara sievieti pilnīgāku

Lieli raksti

Apģērbs ar horizontālām svītrām, lieliem rakstiem sniedz mums lāča pakalpojumu. Tie vizuāli palielina to apvidu, kuru nosedz, pateicoties savām grafiskajām īpašībām, un tas nozīmē – esi sveiks, liekais svars vēdera apvidū. Ja jūs nevarat atturēties no apģērba ar apdruku, tad labāk izvēlieties viekrāsu vai ar maiem rakstiem, kas neradīs liekā svara ilūzijas.

Rāvējslēdzēji, kabatas un atloces

Bieži vien dažādas aizveres ar “rāvējslēdzēju”, kabatas un atloces, kas atrodas uz apģērba, ir vien funkcionāla lieta, dekoratīvs elements. Tādi “rotājumi” reti, kad izrotā! Neveiksmīgi izvietotas atloces, rāvējslēdzēji, sāna un priekšējās kabatas pievērš lieku uzmanību vēdera apvidum, un tas mums nemaz nav vajadzīgs.

Spīdīgi materiāli

Spīdīgi audumi, vai arī tie, kas spēj atstarot gaismu, var izspēlēt jokus ar mūsu vidukli. Apģērbs no šāda veida materiāliem padara mūs pilnīgas savu atstarojošo īpašību dēļ. Nepiedodami spilgts atlasa atspīdums, piemēram, ir līderis sarakstā ar audiem, kuri “padara pilnīgāku”. Izvairieties no atlasa veida apģērbiem, ja nevēlaties neizdevīgi pasvītrot jūsu figūras nelīdzenumus.

Maisveidīgs apģērbs

Reizēm cilvēki kļūdaini uzskata, ka maisveidīgs apģērbs, kas nosedz problemātiskās vietas, samazina to apjomu. Patiesībā notiek pretējais. Pārlieku brīvs apģērbs nevis noslēpj, bet tieši otrādi – izceļ pilnīgumu. Ieteicams nēsāt apģērbu, kas atbilst figūrai, nepieciešamības gadījumā varat vērsties šūšanas ateljē.

Apspīlēts apģērbs

Otra galējība ir apspīlēts apģērbs. Apspīlētas maiciņas un kleitas padara pilnīgāku, vizuāli pievieno apjomu vēdera apvidum. Jūsu sāni un vēders rausies uz āru no biksēm un krekliem, ja jūs, tā vietā, lai nopirktu savu “L” izmēru, centīsieties ielīst “S” izmērā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru