Viltīgās olbaltumvielas aktivizē vēža šūnas un veicina novecošanos! Lūk, kas jāizdara jau šodien…

Veselīga, racionāla ēšana ir svarīga jebkurā vecumā, bet īpaši rūpīgi saviem ēšanas paradumiem ir jāseko līdzi pēc 40 gadu vecuma sasniegšanas.

Kāpēc? Zinātnieki ir pierādījuši, ka pareizas ēdienkartes izvēle vecumā pēc 40 gadiem palīdz ievērojami palēnināt novecošanos un samazina slimību attīstības risku līdz minimumam.

Ēšana pēc 50

Jautājums, kā pareizi ēst, kad tev ir 40, interesē daudzas sievietes un vīriešus. Tieši šajā vecumā ir laiks mainīt savu ēdienkarti, izslēdzot kaitīgos produktus un pievienojot tos, kuri palīdzēs saglabāt jaunību, veselību un ziedošu izskatu.

Dietologi apgalvo, ka, lai apstādinātu organisma novecošanās procesus un samazinātu daudzu slimību attīstības risku, kas ar vecumu parādās, ir jāsamazina olbaltumvielu daudzums ēdienkartē jau pēc 40 gadu vecuma sasniegšanas. Un, lai cik tas arī dīvaini neliktos, tieši uz gaļas rēķina!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru