Vīrieši zaudē interesi par sievietēm, kad viņas dara šo

Sievietes, nevajag to darīt!

  1. Lietišķas attiecības.

Ja jūs esiet attiecībās un jūs dzīvē daliet kaut kādus pienākumus( t.i. nauda, bērni, māja), jūsu pārim būtu labvēlīgi  pārrunāt dažas nianses. Jūs esiet darījuma partneri, taču svarīgi ir atcerēties, kad jūs runājiet par biznesu un kad jūs vienkārši atslābstiet un baudiet viens otru. Grūti patstāvīgi mīlēt cilvēku, kurš visu laiku runā par lielām, nopietnām un svarīgām lietām. Atrodiet laiku jautrībai un nepiespiestai sarunai, lai saglabātu balansu attiecībās.

  1. Viņš jūsos redz vairāk mammu, mazāk mīļāko.

Ir vīrieši, kam ir mācīts, ka vienas sievietes ir mammas, bet otras ir mīļākās. Viņiem ir ļoti grūti šos abus tipus savienot. Atcerieties – jūs neeesiet mamma, jūs esiet viņa sieviete.

  1. Jūs – slikto jaunumu seja.

Ar laiku tā notiek. Tas notiek neapzināti. Ja katru reizi, kas jūs redziet savu puisi, jums ir sliktas ziņas, viņš sāk jūs ar tām saistīt. Tas ir taisnīgi? Tas nav taisnīgi, un tā ir nopietna problēma, kas var mazināt viņa entuziasmu attiecībās. Nereāli ir izvairīties no svarīgu un nepatīkamu ziņu apmaiņas, taču ļoti svarīgi, lai jūs nekļūtu par slikto ziņu seju. Parunājiet par labākiem laikiem, lai dalītos ar cita veida informāciju, uzburiet īpašu gaisotni, piemēram vakariņas.

  1. Viņš vairs nejūt jūsu apbrīnu.

Nez kāpēc doma par to, ka sieviete varētu apbrīnot savu vīrieti, nav saprotama tieši sievietēm.. Taču tas ir tik svarīgi, lai pievilktu vīrieti. Vīrietis, kurš jūt, ka viņš nevar saņemt jūsu apbrīnu, ar laiku sāk zaudēt interesi par jūsu attiecībām.

  1. Viens vārds: neatkarība.

Ar laiku parādās abu partneru dažādās puses. Un aizvien vairāk parādās katra atšķirības, un bieži viens, vai abi partneri vienkārši emocionāli lauza rokas un saka: “Mani vairāk neinteresē šīs attiecības.”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru