12 skaistumkopšanas padomi, kas noderēs ikvienai dāmai!

Katra sieviete zina, cik daudz laika aiziet sevis kopšanai, lai ikdienā izskatītos patiešām labi. Mēs jums, daiļās dāmas, šodien piedāvāsim 12 skaistumkopšanas padomus, kas noteikti ikdienā noderēs.

Lai atvieglotu sieviešu jau tā sarežģīto ikdienu, mēs esam apkopojuši pāris noderīgus padomus.

Ielūkojieties!

Alternatīvs variants uzacu gēlam

Lai nevajadzētu izmantot uzacu gēlu, varat izmantot visparastāko matu laku. Uzpūtiet matu laku uz vecas skropstu tušas birstītes un uzreiz ieveidojiet savas uzacis.

Nagu balināšana

Ļoti bieži pēc tumšo nagu laku lietošanas nagi kļūst dzelteni. Lai tos izbalinātu, vates plāksnīti pamērcējiet citronu sulā un ar šo vates plāksnīti ietiniet naga plātni. Pēc tam ietiniet katru pirksta galu folijā. Paturiet 10 – 15 minūtes un pēc tam ņemiet nost.

Acu pilieni palīdzēs atjaunot jūsu izžuvušo skropstu tušu

Lai atjaunotu savu izžuvušo skropstu tušu, varat izmantot acu pilienus vai lēcu šķidrumu. Pievienojiet pāris pilienus klāt tušai, aizskrūvējiet to ciet un mazliet pakratiet. Pēc tam droši varat klāt to uz savām skropstām.

Gludekļa un matu taisnotāja tīrīšana

Lai attīrītu gludekli vai matu taisnotāju, sajauciet dzeramo sodu ar peroksīdu un ar mīkstu drānu rūpīgi notīriet priekšmeta virsmu. Pēc tam virsmu pārtīriet ar tīru un mitru drāniņu.

Vaigu sārtums sniegs lūpu krāsai matētu efektu

Lai glancētā lūpu krāsa kļūtu matēta, izmantojiet vaidu sārtumus, kā norādīts attēlā. Pats galvenais ir atrast piemērotāko toni. Vaigu sārtuma vietā iespējams izmantot arī acu ēnas.

Droša kosmētikas pārvadāšana

Lai ceļojumu laikā vaigu sārtums, acu ēnas vai pūderis nesadruptu, ielieciet tajos vates plāksnītes, kas aizpildīs tukšo telpu un pasargās produktu no sasišanas.

Padomi izžuvušam acu lainerim

Ja jūsu šķidrais acu laineris ir izžuvis, vienkārši izņemiet ārā tās galiņu un apgrieziet to otrādi, kā parādīts attēlā. Vienkārši nomainiet puses un lietojiet produktu no jauna.

Bērnu eļļa skūšanās putu vietā

Pamēģiniet kaut reizi skūšanās putu vietā izmantot bērnu eļļu. Tas pasargās ādu no nevajadzīgiem kairinājumiem un mīkstinās to.

Kosmētikas derīguma termiņš

Visbiežāk tieši attēlā norādītais zīmējums ir liecinājums tam, cik ilgi pēc atvēršanas konkrētais produkts ir derīgs. Līdzko būsiet atvēruši iepakojumu, pierakstiet kaut kur vai arī uz paša iepakojuma, pēc kura datuma produktu vairs nevajadzētu izmantot.

Balzāms mīkstai pēdu ādai

Lai iegūtu maigu un gludu ādu uz papēžiem, izmantojiet mūsu piedāvāto recepti:

  • 2 glāzes silta ūdens
  • 1 glāze etiķa
  • 1 glāze mutes skalojamā līdzekļa

Padomi košām un tumšām lūpu krāsām

Līdzko būsiet uzkrāsojušas lūpu krāsu, ar lūpām aptveriet pirkstu. Tādā veidā liekā lūpu krāsa paliks uz pirksta, nevis jūsu zobiem. Izmantojiet arī kontūras zīmuli, lai lūpas izskatītos daudz izteiksmīgāk.

Neparasts padoms tiem, kas ceļo

Lai ar matu sprādzes palīdzību atbrīvotos no nepatīkamajām baltajām pumpām, uzspiediet ar sprādzi uz pumpas tā, kā norādīts attēlā.

Nekad nemetiet ārā skuvekļu uzgaļus, jo tie palīdzēs jums nesagriezties, kad meklēsiet kaut ko savā kosmētikas maciņā.

Pastāstiet par šo arī savām draudzenēm!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru