100 gramos vien 73.18 kcal!
Sastāvdaļas:
5-6 skābeni āboli
Olas – 1 gab.
Liess kefīrs vai jogurts — 500 ml
Auzu pārslas — 4 ēdamkarotes
Mannas putraimi – 4 ēdamkarotes
Dzēsta soda
Kanēlis pēc garšas
Pagatavošana:
Bļodā ielejam 500 ml kefīra un pievienojam dzēstu sodu. Atsevišķi sakuļam olu un pievienojam to kefīram. Pievienojam auzu pārslas un mannas putraimus. Atstājam uz 15 minūtēm, lai mannas putraimi nedaudz piebriestu.
Ābolus nomizojam un izņemam serdi. Iesmērējam formu ar sviestu un izklājam tur ābola daiviņas. Aplejam ar mīklu, un cepam 180 grādos aptuveni 30 – 40 minūtes.
Gatavo pīrāgu atdzesējam un uzmanīgi izņemam no formas.
Labu apetīti!
Avots: fithacker.ru