Šī Zodiaka zīme var kļūt par lielisku tēvu bērniem

time-to-slow-down

AUNS

Starp vīriešiem-Auniem ir ļoti daudz profesionāli kaujinieki, sportisti un tie, kas dzīvo aktīvu dzīvesveidu. Tāpēc ideālais tēvs-Auns centīsies jau no bērnības pieradināt pie tā arī savus bērnus.

Ar tādu tēti nekad nebūs garlaicīgi, viņam ir desmitiem ideju par to, kā pavadīt tuvojošās brīvdienas: pārgājiens uz slēpēm, makšķerēšana, braukšana ar kvadraciklu…Viņš vienmēr bērniem izdomās interesantu nodarbošanos un obligāti spēs aktīvi tajā piedalīties. Tas ir tāds tētis ar kuru, tā sacīt, var iet izlūkos. Un pieaugot bērni nostalģiski atcerēsies, kā mācījās lidināt gaisa pūķi vai arī kā mācījās izņemt asos līkumus smaiļojot.

LASI VĒL: Jaunais tēvs sagaida savu sievu pie dzemdību nama! Medmāsas raudāja aiz saviļņojuma!

VĒRSIS

Tipiskais Vērsis ir ļoti mierīgs un praktisks cilvēks. Viņš ir pietiekoši taupīgs un racionāls. Tāds tētis jau no bērnības mācīs bērnus mīlēt pacietīgu un neatlaidīgu darbu, kas rezultātā atnesīs vēlamos rezultātus un dividendes. Viņš ar prieku spēlēs tādas spēles kā “Monopols”, kur bērni mācās apieties ar savu kapitālu un veikt investīcijas. Ideāls tētis-Vērsis māca bērnus praktiski skatīties uz dzīvi un mācēt pat visgrūtākajā brīdī atrast izeju no materiālām problēmām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru