Zodiaka zīmju burvju spēks

000

Katrai no mums piemīt kaut kāda maģija, kuru izmantojam ikdienā, pašas to pat nepamanot. Gribi uzzināt, kāds ir tavs burvju spēks?

Auns

Auna burvju spēks ir vienmēr izrādīties vajadzīgā vietā vajadzīgajā laikā. Bet nevajadzīgajā vietā – neatrasties. Iespējams, ka tieši šis burvju spēks izskaidro to impulsivitāti, kas ir tik ļoti raksturīga meitenēm-Auniem. Tā kā, ja Auns ar jums mīļi sarunājas, un pēkšņi sūta jūs pie velna un strauji aiziet – labāk neapvainoties. Nav izslēgts, ka tieši šajā brīdī jums uz galvas kaut kas uzkritīs. Bet meitene-Auns jūs par to vienkārši nepabrīdināja. Bet ne jau aiz ļauna prāta, ticiet. Bet tur, uz kurieni viņa aizbēga, droši vien ir silti un garšīgi.

Vērsis

Visi zina, ka Vērši pēc savas būtības ir godīgi, labestīgi un cēlsirdīgi cilvēki. Tāpēc jau neviens pat nenojauš, ka Vēršu burvju spēks ir lāsti. Meitene-Vērsis nekad nemētājas ar tādiem vārdiem kā “kaut jupis tevi rautu!”, jo zina: kas zin, mazums arī parauj! Protams, neviens pa īstam nav nomiris. Toties daži ir sāpīgi krituši no savām vietām tikai un vienīgi tāpēc, ka Vērsis tos nolādēja. Tas ir, tāpēc, ka meitene-Vērsis uz viņiem par kaut ko nopietni apvainojās.

Bet jāatzīmē, ka apvainot meiteni-Vērsi vajag ilgi un spītigi, visādos veidos parādot, ka jūs apzināti viņai kaitējat. Un arī viņu burvju spēks darbojas abējādi: Vērsim nav grūti saviem tuviniekiem uzburt visādus dzīves labumus. Labiem cilvēkiem nekā nav žēl!

LASI VĒL: Šīs Zodiaka zīmes 2020. gadā atklās sevī pārdabiskas spējas! Uzzini, kura zīme būs topošās Vangas

Dvīņi

Dvīņi meistarīgi pārvalda to, ko īsti par maģiju nenosauksi. Meitenes-Dvīņi ir iedzimtas hipnotiķes. Īstas, nebīsimies šī vārda, leļļu aktrises, kas spēj pakļaut apkārtējos cilvēkus savai gribai un likt viņiem darīt to, kas labpatīkas Dvīņiem.

Par laimi, Dvīņiem parasti nelabpatīkas nekas īsti slikts. Viņiem parasti labpatīkas jautroties. Tā kā, ja jūs vakar dzērāt kopā ar meiteni-Dvīni kaut ko apreibinošu, tad šodien no rīta labāk paslēpieties kaut kur pēc iespējas tālāk. Un savu uzvārdu arī labāk nomainiet. Un valsti.

Vēzis

Meitenēm-Vēžiem ir vismīļākais un labākais burvju spēks: viņām ir viegla roka. Lai kam viņas arī nepieķertos – viņām viss izdodas viegli un nepiespiesti, un vēl ļoti, ļoti skaisti. Jo īpaši Vēžiem patīk valdīt augu pasaulē un ārstēt slimos. Un, ja meitenei-Vēzim nav pašai sava privāta dārziņa, tad viņa uz savām palodzēm izveidos īstu mazdārziņu. Bet, ja viņa pēkšņi nav ne ārsts un arī ne medicīnas māsa, tad viņa tik un tā ārstēs visus visapkārt.
Un viņai viss izdosies: sauss koka gabals, ko viņa iespiež zemē ar savām rokām, rīt jau uzziedēs, bet kāds saslimis darba kolēģis no viņas maigajām rūpēm atlabs un aizskries savās darīšanās. Kaut gan, iespējams, viņš vienkārši aizbēgs kaut kur tālāk no šīm pašām maigajām rūpēm. Kuras, godīgi atzīstamies, mēdz būt par daudz.

LASI VĒL: Numerologi apgalvo: 02.02.2020. – spēcīgākā diena sievietes dzīvē

Lauva

Lauvenes vienmēr spēlē ar vērienu, un tas attiecas arī uz maģiju. Visādi tādi nieki kā gaišredzība un pareģojumu spēks viņas neinteresē, tie ir sīkumi. Lauvenes spēj sūtīt pieprasījumus pa taisno uz debesu kanceleju.

Bez visādām šamaņu dejām ar tamburīniem. Lauvene vienkārši kaut ko vēlas un dārgā pasaules radība nekavējoties visu to viņai arī sūta. Bet to saņem tikai Lauvene. Viņai nav lemts izpildīt svešas vēlēšanās. Un viņai to arī nemaz tik ļoti negribas.

Turpinājumu meklējat nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru