Zodiaka zīmju burvju spēks

Jaunava

Jaunavas burvju spēks ir telepātija. Jaunavas svešu cilvēku domas lasa kā atvērtu grāmatu, un ne tikai domas: daži vēl pat padomāt nepaspēj, bet Jaunava jau zina, ka viņi, pirmkārt, tūlīt padomās, un otrkārt, pēc tam arī izdarīs. Un viņa pat zina, kā tieši.

Tiesa pašas viņas nicina cilvēkus ar mistisku domāšanu un netic maģiaji. Viņas uzskata, ka, ja visi atvērtu acis un sāktu izmantot galvu, kā nākas, tad apkārt būtu vieni vienīgi telepāti.

Svari

Bet meitenes-Svari gan ir īstas sapņotājas. Svari par to zina, tāpēc ar lielāko prieku ķeras pie sapņu tulkošanas, zīlēšanas pēc kārtīm un kafijas biezumiem, un ir gatavas pareģot visiem, kas to vēlas, bez maksas, tīri no sirds. Bet mēs, godīgi sakot, neiesakām griezties pie Svariem ar šiem te jautājumiem.
Tāpēc, ka Svari visiem pareģo murgus, vietējas apokalipses, mēri, badu, bailes un tamlīdzīgi. Un neko labu viņi nekad nepareģo. Ne tāpēc, ka Svari ir drūmi tipiņi, bet gan tieši otrādi: meitenes-Svari dievina labas ziņas un vēlas, lai viss labais nāktu kā pārsteigums. Jo savādāk, pēc viņu domām, ir neinteresanti.

LASI VĒL: Pāvels Globa paziņoja, kuru 2020. gada februārī apciemos laime!

Skorpions

Visi zina, ka Skorpions ir vismistiskākā zodiaka zīme, un visi uzskata, ka meitenes-Skorpioni ir īstas raganas. Tikai neviens nesaprot, ko tas patiesībā nozīmē. Bet Skorpiona burvju spēks ir valdīt pār nešķīstajiem. Nē, protams, nekādu nešķīsteņu patiesībā nemaz nav: ne mājas gariņu, ne meža gariņu.

Bet tas visām pārējām zīmēm nav, bet Skorpionam ir vesels panteons ar iekšējiem dēmoniem. Un mūsu visu laime ir tajā, ka meitenei-Skorpionam parasti izdodas tos visus savaldīt. Tāpēc, kad viņas iekšējais briesmonis izraujas brīvībā sākas briesmu lietas.

Strēlnieks

Strēlnieku burvju spēks ir īstenot sapņus. Strēlniekiem galvā ir vesels katalogs ar skaistiem, detāli izstrādātiem plāniem, kuri vienmēr kļūst par realitāti. Agri vai vēlu, šā vai tā. Un tur arī ir tā problēma. Tāpēc, ka vēlāk meitenei-Strēlniekam nevajag, un savādāk viņa arī nevēlas. Bet tur vairs neko jau nevar darīt.

Toties atšķirībā no Lauvenām, Strēlnieces spēj īstenot arī citu cilvēku vēlmes. Tiesa, arī par citu vēlmēm viņām ir pašām sava bilde. Un nav ko apvainoties, viņa to tā redz!

LASI VĒL: Kuras Zodiaka zīmes 2020. gadā peldēsies naudā?

Mežāzis

Mežāzis un maģija – tās ir divas nesavienojamas lietas. Pirmkārt, neviena meitene-Mežāzis netic visiem šiem niekiem, bet otrkārt, pat, ja arī viņa pēkšņi noticēs, tad tik un tā nesapratīs, kam tas viss ir vajadzīgs. Kur ir garantija, ka tas viss nostrādās? Nav garantija? Uz redzēšanos. Un paši viņi ir pilnīgi un absolūti neievainojami.

Nekāda šausmīga maģija uz viņiem neiedarbojas. Pat skorpionu maģija ne. Vienkārši tāpēc, ka, kā gan var iedarboties tas, kā nav?

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir neparasti maigas attiecības ar zīmēm. Zīmēm, kuras sola ko labu, Ūdensvīrs tic, un tās viennozīmīgi piepildās. Izņemot tikai to, ka Ūdensvīri māk izdomāt paši savas zīmes burtiski acumirklī – tajā pašā brīdī, kad viņiem kāda iemesla dēļ ir nepieciešama veiksme.

Toties sliktas zīmes meitenēm-Ūdensvīriem piepildās, bet ne tā, kā pārējiem. Un viss tāpēc, ka viņa traktē tās unikāli: tas ir uz naudu. Kaķis pārskrēja pār ceļu – uz naudu. Spogulis sasitās – uz naudu. Un starp citu, tas arī piepildās.

Zivis

Zivju burvju spēks ir mīlas maģija. Neviena Zivs nemāk vārīt biezputru, boršču un kompotu: lai ko viņa arī nevārītu – tik un tā sanāk kaut kāda burvju dzira, kurai ir nāvējoša iedarbība. Dažiem pietiek vien ne tikai pamēģināt, bet pāris reizes paostīt – un viss, klients gatavs. Tagad viņš visu dzīvi vilksies Zivij līdzi, apbrīnojoši nīdot un neveikli griežot acis, novēršoties tikai tik daudz, lai nopelnītu naudu: Zivju burvju dzira tieši tā arī darbojas.

Pieburtais, pirmkārt, principā neredz citas dāmas, bet, otrkārt, savas jūtas izrāda materiāli, apmētājos Zivis ar dāvanām. Tāpēc, ka Zivis jau nu nepacietīs iemīlējušos murmuli tāpat vien!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru