9 produkti, kas saēd taukus! Mīnus 4 kilogrami nedēļā, un nekādas badošanās

Pupiņas

Īpaši labas tievēšanai ir sarkanās pupiņas. Šis vienkāršais un lētais produkts ir īsta viegli pārstrādājamo augu olbaltumu, minerālu un vitamīnu krātuve. Taču, maz kurš zina, ka tā arī ir ļoti efektīva notievēšanas procesā. Pateicoties lielajam šķiedrvielu daudzumam, pupiņas uzlabo vielmaiņu un kalpo kā profilaktisks līdzeklis pret hroniskiem aizcietējumiem.

Mandeles

Pēc daudzu dietologu domām, veiksmīgas notievēšanas noslēpums – biežas ēdienreizes visas dienas garumā, kas palīdz novērst pārēšanos vakarā. Mandeles ar svaigiem augļiem – labākā uzkoda starp ēdienreizēm, jo šie rieksti ir bagāti ar šķiedrvielām.

Olīvas

Šis produkts normalizē kuņģa darbību un kontrolē svaru. Desmit olīvas dienā, vai karote olīveļļas veicina labāku tauku un sāļu uzsūkšanos un toksīnu izvadīšanu organismā.

Rozīnes

Arī šis žāvētais auglis ļoti labi likvidē tauku nogulsnes. Kā papildinājumu diētai var pagatavot garšīgu džemu: sasmalcina 100 gramus rozīņu un žāvētu aprikožu, 400 gramus žāvēto plūmju, 200 gramus mežrozīšu augļu, pieliek medu. Lietot pa vienai ēdamkarotei katru dienu.

Šajos produktos ir maz kaloriju un pateicoties savām īpašībām, tie palīdz ātri pārstrādāt barību, pārvēršot to enerģijā un vitamīnos, nevis taukos. Tos lietojot tu nejutīsies izsalcis, līdz ar to, mazāk ēdīsi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru