9 nepieklājīgi dārgas lietas, kuras pierāda, ka skaisti dzīvot neaizliegsi

Gulta, kas rotāta ar zeltu un dārgakmeņiem

Tā ir Stjuarta Hjūza (Stuart Hughes) gulta, kas maksā ne vairāk un ne mazāk kā 6,3 miljonus dolāru. Gultas karkass izveidots no labākajām oša, ķirša un kastaņkoka šķirnēm. Viss šis skaistums ir rotāts ar 107 kg (!) 24 karātu zelta, kā arī dimantiem, briljantiem un safīriem. Gulēšana tajā droši vien ir karaliska.

Louis Vuitton prezervatīvs

Tāda greznība maksā 68 dolārus. Dotajā brīdī tas ir pasaulē dārgākais prezervatīvs. Turklāt to ražo nevis populārais zīmols, bet gan viens uzņēmīgs dizaineris – gruzīns Iraklijs Kizirija.

Zelta ritenis

Ritenis, kas pilnībā ir pārklāts ar 24 karātu zeltu, maksā vien nieka 400 tūkstošus dolāru. Turklāt sēdeklis apvilkts ar maigu zamšu, bet pats ritenis ir rotāts ar briljantiem. Tādu mantiņu atstāt pagalmā būtu slikta ideja, pat, ja jums vārtos ir lieliska slēdzene.

Krokodilādas lietussargs

Pasaulē dārgākais lietussargs no krokodilādas jums izmaksās 5 tūkstošus dolāru. Tādu jaukumu ražo jaunais modes zīmols Billionaire Couture, ko radījis itāļu miljonārs Flavio Briatore un dizaineris Andželo Galasso.

LASI VĒL: Kurš ir vienīgais, kas būs kopā ar jums gan labos, gan arī sliktos laikos? Jūsu mamma. Vistuvākais cilvēks.

Čemodāns ar elektriskajiem ritentiņiem

Šis mīlīgais čemodāniņš maksā 20 tūkstošus dolāru. Tas taisīts no visdažādākajiem eksotiskajiem materiāliem: zirga astriem, melnkoka, magnija, alumīnija, titāna, oglekļa šķiedrām, buru audekla un dažāda veida ādas. Turklāt čemodāna ritentiņos ir iebūvēti elektromotori. Lai tos ieslēgtu, vajag čemodānu novietot slīpi un pavilkt aiz roktura – bagāža brauks tur, uz kuru pusi ir nolikts rokturis.

Zelta kurpju šņores

Zelta kurpju šņoru pāri no uzņēmuma Mr Kennedy var iegādāties par 19 tūkstoš dolāriem. Tāpat summā iekļauta elitāra piegāde: speciāls kurjers nogādā kurpju šņores pircējam tieši uz mājām.

Bonuss: zilie pelmeņi

Pasaulē visdārgākos pelmeņus var iegādāties Golden Gates restorānā Ņujorkā. Bez parastajām sastāvdaļā to sastāvā ietilpst dziļūdens bākzivs dzelzs, kas arī padara pelmeņus zilganzaļus. Runā, ka to garša ir neatkārtojama, par ko restorāna apmeklētāji ari maksā apaļu summiņu: 2400 dolāri par 8 pelmeņiem, bet par 16 pelmeņiem jāmaksā 4400 dolāri.

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru