10 pazīmes tam, ka tu esi patiesi gudra sieviete!

Būt par gudru sievieti nenozīmē atbilst kaut kādam īpašību kopumam.

Plaši izplatīta ideja, ka gudra sieviete – tā ir labsirdīga, pacietīga, saprotoša sieviete. Visā visumā, vīrietim ļoti ērta sieviete.

Un patiešām, kāpēc gan neslavēt sievieti, kura neizrāda savu slikto noskaņojumu, vienmēr ir maiga, iztapīga un ziedo savas prioritātes vīra labad? Viņas laime ir laulātā panākumi, bērni un jebkas cits, izņemot savu pašas. Bet mēs esam pārliecināti, ka upurim nav nekā kopīga ar prātu vai gudrību. Jo gudra sieviete pirmām kārtām ir pašpietiekama!

Viņa nav ieciklējusies uz vīriešiem

Protams, vīrieši viņas dzīvē ir bijuši, ir un būs. Bet viņas pasaule neriņķo ap viņiem. Viņa saprot, ka attiecības ar pretējo dzimumu, ir svarīga, bet nebūt ne vienīgā viņas laimes sastāvdaļa. Viņai ir aizraušanās, draugi un darbs. Viņa sevi novērtē un neuzskata, ka uzskatāma par sievieti tikai tad, kad satiks “savu vienīgo, īsto”.

Viņa ir godīga pret sevi

Gudra sieviete saprot, ka rūgtā patiesība ir labāka par naivām fantāzijām. Tāpēc viņa nemeklē muļķīgus attaisnojumus ne sev, ne savam vīrietim. Ja viņš nezvana, tas nozīmē, ka viņa viņam neinteresē. Beigas. Punkts. Attaisnojumi par otrās pakāpes vecmāmiņas slimību un steidzami sapulci 12 naktī labāk atstāt kādam citam. Gudra sieviete nenēsā rozā brilles.

LASI VĒL: Četrdesmit piecus gadus veca sieviete, kas dzemdējusi septiņus bērnus, izskatās tā pat kā viņas meita

Viņa nerīko scēnas

Gudra sieviete ir atklāta savu emociju izpausmē. Kad viņa priecājas, tad priecājas no visas sirds. Kad skumst, tad neslēpj to. Taču gudra sieviete nerīko scēnas, neuzvelk pati sevi un nedzer aiz sāpēm, it īpaši publiski. Viņa saprot, ka, ja viņa patiešām cieš ar vīrieti sev blakus, tad tas nav viņas vīrietis. Bet teātris ar vienu aktieri viņai nav vajadzīgs.

Viņa ir attapīga

Viņa sajūt melus un labi pārzina cilvēkus, tāpēc viņu ir ļoti grūti apmānīt. Viņa ir atvērta un gatava piedāvāt savu palīdzību grūtā brīdī. Viņa nav atkarīga un ir gatava dalīties ar jums jūsu priekos. Tāpēc ar viņu ir ļoti viegli sarunāties un draudzēties.

Lūk, kādas 10 īpašības piemīt gudrām sievietēm. Šķir nākošo lapu un iepazīsties ar visām pazīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru