9 momenti, kas nogalina sievietes valdzināšanas spējas

  1. Vēlme vadīt

Ja jūs sapņojat būt par priekšnieku, tad jums būs grūti atrast vīrieti ar līdera īpašībām. Statistika ir ietiepīga lieta, un tā vēsta, ka stipri vīrieši izvēlas vājas un maigas sievietes.

  1. Vīriešu pienākumu pildīšana

Kad sieviete sāk, piemēram, sist naglas, pelnīt naudu, viņa beidz domāt par radošumu un skaistumu. Turklāt viņa patērē visu savu enerģiju, lai risinātu darbus, kas būtu jādara vīrietim, tādēļ vīrieši šādās sievietēs nesaskata vairs nekādu sievišķību.

  1. Sāncensība

Nekas nespēj sievietei atņemt vairāk spēka, enerģijas un veselības, kā mēģinājums pierādīt, ka jūs esat par kādu labāka. Šī bezjēdzīgā cīņa tāpat nevienam nespēj neko pierādīt, turklāt jūs tik un tā zaudēsiet daudz vairāk, nekā tad, ja iegūsiet tā saucamo “uzvaru”. Katra sieviete pati par sevi ir unikāla un skaista, nevajag pat censties sevi salīdzināt ar kādu.

  1. Jums nav draudzenes

Sievietes savā starpā spēj uzturēt tādas tēmas, kādas vīriešiem nekad nebūs lemts pat saprast. Turklāt tas atstāj daudz lielāku iespaidu, nekā sākumā var šķist. Tieši tādēļ draudzenes ir vajadzīgas, bet galvenais, lai jums nebūtu nekas ar viņām kopīgi jādala.

  1. Personīgā laika trūkums

Jums vienmēr ir jāspēj atrast laiks sev, pat tad, ja darbā ir kaudze darāmā, bet vīrietis aizņem visu jūsu atlikušo laiku. Lai atjaunotu savus spēkus, reizēm pietiek vien ar pagulēšanu vienatnē, lasīšanu vai der arī nodarbošanās ar iemīļotāko nodarbi.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru