12 gadus vecais tetovētājs kļuva par īstu sensāciju. Viņa apbrīnojamie darbi runā paši par sevi!

Ezra “Haizivs” Dormonu ir tikai 12 gadus vecs. Viņš vēl nav gana vecs, lai taisītu tetovējumus sev, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņš tos nedrīkst taisīt citiem.

Šo puisi no Panamas iedvesmu uzņemties tetovēšanas darbus mudināja tas, kā viņš redzēja, kā Honolulu kādā no tetovējumu saloniem tetovēja viņa mammu. Ieraudzīdams mazā zēna aizrautīgo skatienu un neviltoto interesi, salona īpašnieks, Alī Garsia, ļāva viņam pašam aizkrāsot vienu nelielu daļu no viņa mammas tetovējuma (protams, arī ar pašas mammas atļauju). Zēnam ļoti iepatikās šis process.

Viņš ir paguvis uztaisīt tetovējumus jau desmitiem cilvēku, turklāt nebeidzamā trenēšanās uz apelsīniem un greipfrūtiem nebeidzas teju ne brīdi (šie augļi praksei ir visideālākie). Tagad zēns izmēģina savas tetovēšanas spējas Alī Garsia tetovēšanas salonā.

Salona īpašnieks ir iemācījis zēnam, kā uzklāt visdažādākos zīmējumus, tajā skaitā bezdelīgas, čūskas, rozes, haizivis. Tieši haizivs kļuva par jaunā un talantīgā zēna “rokrakstu” jeb atpazīšanas zīmi un sava veida parakstu. Ezra ir tetovējis pat savu matemātikas skolotāju! Jā, var redzēt, ka zēnam tiešām ir talants, taču par viņa aizraušanos visi nemaz nav tik priecīgi. Un ko jūs par šo visu domājat? Uzrakstiet savas domas komentāros!

Šķir nākošo lapu un aplūko zēna darbus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru