9 lietas, kuras jaunajā gadā ir laiks izmest

Kabeļi. Ja jums atvilktnē ir veci kabeļi, kurus jūs sen jau vairs neizmantojiet un pat neziniet, kam tie domāti, tad labāk metiet tos ārā.

Grāmatas un žurnāli. Protams, izmest veca grāmatas ir teju grēks! Bet jūs varat tās atdot vai nu bibliotēkā vai arī jebkurā citā vietā, kur tās būs noderīgas. Bet vecos žurnālus gan var izmest, tie jau vairs jaunu informāciju jums nesniegs.

stack of magazines - information

Liekas rotaļlietas. Pat tad, ja kādreiz jums vai jūsu bērniem tās ir bijušas ļoti nozīmīgas, tad ir pienācis laiks atbrīvot vietu kaut kam svarīgākam tagadnē. Savāciet mantas kastē un atdodiet tās labdarībai.

Apģērbs. No tā arī ir ļoti grūti šķirties, bet tas ir ļoti nepieciešams! Paskatieties, cik daudz mantu jau gadiem atrodas jūsu skapī, tā arī ne reizi neuzvilktas? Ja negribat mest ārā, tad atdodiet tiem, kam tas ļoti nepieciešams.

LASI VĒL: 3 lietas, kuras mājās nes bēdas un nelaimes

Ēdiens, kam beidzies derīguma termiņš. Tas vispār ir tabu, tāpēc vienmēr pārbaudiet, nekad neglabājiet ēdienu, kam ir beidzies derīguma termiņš. Runa ir ne tikai par ēdienu, kas atrodas jūsu ledusskapī, bet arī graudaugiem, kuri, iespējams, jau sen ir pazuduši, bet tik un tā atrodas jūsu atvilktnēs.

Maisiņi. Nekrājiet pārāk lielus daudzumus ar tiem, jo jūs taču neziniet, ko tajos likt! Atstājiet tikai tos, kurus izmantosiet kā atkritumu maisus, vai arī tos, kuri jums patiešām ir nepieciešami. Bet pārējos – atkritumos.

Ievērojiet šos padomus un jūs pamanīsiet, kā jūsu mājas kļūst tīrākas un plašākas! Redzēsiet, tikko jūs tiksiet vaļā no šīm mantām, jums arī pašiem kļūs vieglāk.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru