9 lietas, kuras jaunajā gadā ir laiks izmest

0

Jaunais gads jau pamazām uzņem savus apgriezienus. Daudzi cilvēki  uz katru jauno gadu liek arvien lielākas cerības, sapņojot pabeigt nepabeigtas lietas un sākt jaunus sākumus.

Bet, lai viss noritētu veiksmīgi, nevajag aizmirst atbrīvoties no dažām vecām mantām. Vēl vairāk, jums ne tikai tās ir jāaizved uz garāžu, bet tās vajag tieši izmest! Gribat zināt, kas ir jāizmet? Nu tad, uz priekšu!

LASI VĒL: Nepieņem šīs dāvanas: 7 lietas, kas nes neveiksmi

Dokumenti/Instrukcijas. Protams, jums ir obligāti jāpārskata visi savi dokumenti. Svarīgi dokumenti ir jāatliek atsevišķā mapē, lai būtu vienkāršāk tikt galā ar pārējiem. Atbrīvojieties no visiem čekiem, instrukcijām tehnikai, kura jūsu mājās vairs nav un kuru jūs nemaz nedomājat izmantot.

Pile of sheets of paper fastened by paper clips

Kastes. Runa ir par tehnikas kastēm. Kam jums tās vajadzīgas? Ja jūsu dzīvē rodas nepieciešamība pārcelšanās gadījumā, tad jūs atradīsiet, kur ņem kastes, bet tagad gan labāk izmetiet tās!

Dāvanas. Nedaudz dīvains punkts, bet runa ir par to, ka nevajadzētu kā beigtu kravu atvikltnē krāt piemiņas nozīmītes un magnētiņus, kur tie apklāsies ar putekļiem. Vai nu izmantojiet tās dzīvē, vai arī atdodiet jaunākajām māsām/ brāļiem/ bērniem, vai arī tomēr atvadieties no šīm mantiņām reizi par visām reizēm.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru