8 lietas, kuras nobriedis vīrietis nekad neizdarīs

Viņš nepārkāps jūsu personīgo telpu

Veselīgās attiecībās partneriem nav nepieciešamība kaut ko slēpt vienam no otra, vienalga vai tās ir īsziņas, vai arī kontakti telefona grāmatiņā. Tomēr tas nenozīmē, ka jūsu partnerim ir tiesības rakāties pa jūsu kabatām vai arī lasīt jūsu privāto saraksti. Ja jūsu vīrietis tā rīkojas – viņš neparāda neko citu, kā tikai nepārliecinātību par sevi un necieņu pret jums.

Viņš nebēg no grūtībām

Atcerieties, kā pusaudžu vecumā mēs visi, sastopoties ar grūtībām, aizbēgām uz savu mazo pasaulīti? Nobriedis vīrietis saprot, ka problēmu nav iespējams atrisināt, ja ar to nenostājas aci pret aci – gan attiecībās, gan ģimenē, gan darbā. Bet tas nenozīmē, ka viņš vienmēr uzprasās uz nepatikšanām, nē, viņš vienkārši zina, kad vajag risināt problēmu, bet kad labāk izvairīties no strīda.

LASI VĒL: Vīrietis uzaicināja divus izbadējušos bērnus uz restorānu paēst. Kad viņš saņēma rēķinu, ļoti apstulba

Viņš neuzskata, ka jūtīgums ir vājuma izpausme

Būt vīrišķīgam – tas nenozīmē būt bez emociju sausiņam. Gudrs vīrietis nebaidās, ka viņu nosodīs, ja viņš izrādīs jūtas, romantiskumu vai sentimentalitāti. Viņš vienkārši zina, ka nezaudē savu vīrišķību, ja izrāda nedaudz emocijas. Turklāt, tas veicina veselīgas attiecības.

Viņš nedzīvo tikai šodienā

Daži vīrieši var atlikušo algas daļu notriekt “karaliskās” vakariņās, nepadomājot, ka pa šo naudu vajadzēja nodzīvot vēl visu nākamo nedēļu. Vai arī nedēļas vidū iztrakoties ballītē, un pēc tam neaiziet uz darbu. Tādi vīrieši nav gatavi plānot uz priekšu un aizdomāties par sekām. Ja jaunībā tā bija piedodama parādība, tad vīrietim vecumā tas, maigi sakot, ir dīvaini. Tas nenozīmē, ka ir jādzīvo pilnīgi bez spontanitātes, vienkārši vienmēr vajadzētu atcerēties arī par rītdienu.

Viņš neliks jums justies kā otrajai aiz viņa draugiem

Vīriešiem pāris reizes nedēļā vajag pavadīt laiku vīriešu sabiedrībā, viņu psiholoģiskajam komfortam tas ir absolūti nepieciešami. Bet gudrs vīrietis saprot, ka viņa dzīvesbiedrs tomēr ir viņa sieviete. Bet tiem vīriešiem, kuri bieži ieklausās draugu padomos, ignorējot savas otrās pusītes viedokli,visticamāk ir psiholoģiska rakstura problēmas, tie ir pakļauti ietekmei no malas vai arī ir pārāk infantili. Kaut arī viņi paši, visticamāk, domā, ka tādā veidā viņi uzsver savu neatkarību un vīrišķību.

LASI VĒL: Ir pierādīts – jo vairāk vīrietis tērē savas mīļotās sievietes labā, jo veiksmīgāks ir viņš pats!

Attiecībās ar māti viņš nepārkāpj robežas ne uz vienu, ne otru pusi

Nobriedis vīrietis velta laiku saviem vecākiem pat, ja viņu attiecības nav pārāk uzticības pilnas. Viņš saprot, ka tiem, kuri par viņu tik ilgi ir rūpējušies, ir nepieciešama viņa uzmanība. Bet tajā pašā laikā nepārkāpj to robežu, kad kāds no vecākiem (parasti tā ir māte) sāk ieņemt dzīvē pārāk daudz vietas, praktiski izspiežot no tās visus pārējos.

Viņš jūs ciena un nekad nepakļauj vardarbībai

Šeit ietverta ne tikai fiziskā, bet arī morālā vardarbība. Sastopoties ar jebkura veida vardarbības pazīmēm, ejiet prom bez vilcināšanās un pārstājiet meklēt attaisnojumus cilvēkam, kurš mēģināja to izmantot. Neskatoties uz to, ka viņš savu uzvedību attaisnos ar smagu bērnību, grūtu dienu vai pat uzvels vainu jums.

Tas, kā vīrietis izturas pret sievieti, ir atkarīgs, protams, ne tikai no viņa rakstura un dzīves pieredzes, bet arī no pašas sievietes uzvedības, jo pie attiecībām strādā abi partneri. Piemēram, sievietēm vajadzētu atturēties no citām izplatītām kļūdām, lai nepazeminātu partnera uzticības līmeni.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru