8 lietas, kuras nedrīkst uzglabāt vannasistabā

Bieži uz mūsu spoguļa vannasistabā ir noliktas daudzas dažādas tūbiņas un bundžiņas, ka ir grūti atrast vietu visparastākajai zobu birstei.

Bet, izrādās, ka ne visas lietas un priekšmetus drīkst turēt vannasistabā. Mēs esam sagatavojuši sarakstu ar lietām, kuras labāk glabāt citā istabā, izņemot vannasistabu.

  1. Zāles

Temperatūras maiņas un liels mitrums var negatīvi ietekmēt zāles: tās zaudē savas labās īpašības. Arī derīguma termiņš var samazināties. Tāpēc, lai nekaitētu sev ar tādām zālēm, labāk tās glabāt tumšā un sausā vietā. Tam lieliski noderēs kapītis vai jebkura cita vieta.

  1. Kosmētika

Tāda pati situācija ir ar kosmētikas līdzekļiem. Protams, ir ļoti ērti, kad mīļotās acu ēnas un lūpukrāsa ir vienmēr pa rokai, bet vannasistabas apstākļos tās var ātri sabojāties. Tāpēc labāk paslēpiet tos kosmētikas somiņā, un glabājiet citā telpā.

  1. Grima otas

Ar grima otām būtu jārīkojas tāpat, kā ar kosmētiku. Ja tās regulāri nemazgā, tad tajās uzkrājas milzīgs daudzums mikrobu un baktērijas, kas augsta mitruma ietekmē vēl vairāk vairojas. Un tas var kaitēt jūsu ādai, ja turpināsiet tās izmantot.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru