8 lietas, kuras nedrīkst uzglabāt vannasistabā

  1. Skuvekļi

Paaugstināta mitruma dēļ asmeņi skuveklī oksidējas un rūsē. Rezerves asmeņi var sabojāties vēl, pirms jūs būsiet sākuši tos lietot. Tāpēc vannasistabā skuvekļus drīkst glabāt tikai hermētiskos iepakojumos, vai arī uzreiz pēc lietošanas pslēpiet tos skapītī.

  1. Elektriskās ierīces

Jums patīk klausīties mūziku un dziedāt, kad ejat dušā? Telefons, fēns un citas iekārtas nav droši izmantot mitras vides apstākļos. Bet elektrisko zobubirsti vai ūdensnecaurlaidīgas ierīces neviens neaizliedz.

  1. Dvieļi

Pēc izmantošanas dvieļi paši par sevi kļūst mitri. Un, ja vēl tos atstāj vannasistabā, tad viņi kļūst par lielisku vietu, kur vairoties baktērijām. Pēc dušas izžāvējiet dvieli uz radiatora vai balkona, un lieciet skapī.

  1. Smaržas

Temperatūru svārstību dēļ jūsu mīļākās smaržas var pārstāt būt noturīgas, un zaudēt savu iepriekšējo aromātu. Pārlieciet tās citā vietā, kur mitrums un temperatūra ir stabila.

  1. Juvelierizstrādājumi

Jūs noņemat savu ķēdīti vai gredzneu, pirms ejat dušā, un atstājat tos uz izlietnes vai spoguļa? Mitruma dēļ bižutērija var oksidēties un rūsēt, bet sudrabs – apsūbēt. Glabājiet savas rotas lādītē kādā citā istabā.

Ieklausieties šajos padomos, ja nevēlaties izmest mīļākās smaržas vai arī kaitēt veselībai.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru