7 trauksmes signāli, kas liecina par to, ka nekavējoties ir jāpārtrauc attiecības

Vīrietis neatļauj savai iemīļotajai satikties ar draugiem. Tādos gadījumos viņš grib pārvērst savu iecerēto par savu īpašumu. Viņš nesaprot, ka bez viņa sievietei vēl ir arī citi cilvēki, ar kuriem viņai ir patīkami sazināties un pavadīt laiku.

Vīrietis apvaino sievieti. Jebkuras pazemojošas iesaukas, kuras vīrietis jokojoties savai sievietei piešķir, nes sev līdzi vēlmi pašapliecināties uz savas iemīļotās rēķina, viņu pazemot un apvainot. Sieviete nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut tādu apiešanos ar sevi.

Vīrietis vienmēr un visā vaino sievieti. Histēriju sarīkošana un vainas uzlikšana uz sievietes pleciem – tā nav tā labākā uzvedība no vīrieša puses. Ja viņš cenšas visu atbildību uzlikt uz sievieti, tad viņš ir ne tikai tirāns, bet vēl arī vārgulis.

Vīrietis cenšas iebiedēt sievieti. Ja vīrietis draud sievietei, izraisa viņā bailes, iebiedē viņu, tādas attiecības nekādā gadījumā nevar nosaukt par normālām. Ir nekavējoties kaut kas jāmaina.

LASI VĒL: Kurš ir labākais laiks laist pasaulē bērnus katrai Zodiaka zīmei?

Vīrietis grib likt sievietei būt pazemīgai. Vīrietis-tirāns domā, ka viņš ir ekskluzīva personība. Viņam ir spēcīgi izteikts egocentrisms un kritiski paaugstināts narcisms. Viņš ir pārliecināts, ka sievietei ir paveicies, ka viņš ir kopā ar viņu, tāpēc viņai visā viņam ir jāizpatīk un viņam jāpiekrīt.

Vīrietis izrāda neveselīgu greizsirdību. Vīrieši-sadisti ir ļoti spēcīgi pakļauti slimīgai greizsirdībai. Tā parādās burtiski visā: pret citiem vīriešiem, paziņām, domām, fantāzijām, mērķiem. No visa, kas novērš sievietes uzmanību no vīrieša, viņš cenšas sievieti atradināt.

Vīrietis paceļ roku pret sievieti. Tā ir kritiska vardarbības pakāpe, kad draudi un iebiedēšana pāriet no psiholoģiskas uz fizisku plakni. Ja viņš atļaujas pacelt roku pret sievieti, tad tāds cilvēks nav tiesīgs saukties par vīrieti. Ejiet prom no viņa nekavējoties.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru