7 pievilcīgu cilvēku paradumi

Pievilkšanās likums vēsta: jūs nepievelkat to, ko vēlaties. Jūs pievelkat to, kas esat paši.

Pievilkšanās likums vēsta: jūs nepievelkat to, ko vēlaties. Jūs pievelkat to, kas paši esat.

Doktors Veins Daiers

Un tā, viens ātrs jautājums: vai jūs esat kādreiz aizdomājušies, kas kādu padara par pievilcīgu?

Katram no mums piemīt viena kopīga iezīma akcentēt uzmanību uz sekojošām lietām: intelektu, ārējo izskatu, humoru utt. Piekritīsiet, tas viss nav nepamatoti. Cilvēks atrodas augstāk minēto pazīmju meklējumos tajos brīžos, kad vēlas noteikt, kādu cilvēku ielūdz savā dzīvē.

Toties daudziem no mums ir samērā grūti stingri noformulēt pazīmes, kas kādu dara pievilcīgu. Daudzi no mums “vienkārši zina”. To var saukt par sajūtu vai intuīciju, bet cilvēks to skaidri zina tad, kad viņš jūt.

Pievilcība – tā ir kopējā sastāvdaļa. Tā var būt intīma un platoniska, fiziska un emocionāla, racionāla vai emocionāla.

Dažus no mums piesaista cilvēki, kuri beigu rezultātā nodara mums pāri – tas viss, kas ir tik neizskaidrojami grūti izskaidrojams un tik ļoti piesaistošs vienlaicīgi. Dažus no mums piesaista cilvēki, kuri atspoguļo mūsu vērtības, cenšanos un mērķus. Daži mūsu uzskati un domas var mainīties līdz ar tās pašas pievilcības normu vai rādītāju, vai arī tieši otrādi pretēji nelielam pievilcīgumam.

LASI VĒL: Ja jūs paliekat draugos ar bijušo, tad psihologi jūs pārsteigs

Tiekšanās pēc individualitātes tiek izrādīta noteiktā uzvedības modelī, kas, kā likums, pievelk sev vēl vairāk cilvēkus.

Lielākā daļa no mums piekritīs tam, ka pavadīt laiku ar cilvēku, kas rada iespaidu par kaut ko negatīvu un pesimistisku, nav tas, ko mēs pieņemam. Mums ir raksturīgi aiziet no tāda uzvedības modeļa, kas mums liekas nepievilcīgs.
No otras puses, mēs novērtējam tos cilvēkus mūsu dzīvē, kuri demonstrē patiesi pozitīvu nostāju un darbības. Tas noved mūs pie aktuālākas tēmas ar nosaukumu “Kas padara personību pievilcību”.

Šķir nākošo lapu un uzzini visas pievilcīgo cilvēku pazīmes 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru