7 notikumi, par kuriem nevienam nedrīkst stāstīt

Ģimenes noslēpumi

Jums arī pašai ir jāsaprot, ka šīs tēmas ir tabu apspriešanai ar citiem cilvēkiem. Visdārgākajam vienmēr ir jāpaliek tikai starp jums. Cieniet to, ko jūsu mīļotais jums ir uzticējis!

Problēmas ar vīramāti

Par to jums ir jāparunā ar partneri, un tikai tad stāstīt draudzenei. Bet vajag atcerēties, ka viņas padomi vienmēr diez vai dotajā situācijā palīdzēs. Pacentieties nomierināties un saprātīgi izanalizēt problēmu.

LASI VĒL: Vīramātes īpašā recepte: Slinkie tīteņi. Nu ļoti garšīgi!

Seksuāla rakstura problēmas

Iespējams, jums arī paliks vieglāk, ja izstāstīsiet par to draudzenei, bet maz ticams, ka viņa sniegs jums padomu, kas palīdzēs tikt galā ar problēmu. Dotajā situācijā jums atkal ieteicams no sirds parunāt ar savu mīļoto cilvēku. Ja jūs cienāt savas attiecības, tad obligāti atradīsiet risinājumu!

Viņa seksuālās fantāzijas

Izstāstot to kāda, jūs riskējat padarīt šo informāciju pieejamu sabiedrībai. Nevajag izplatīt tik intīmas tēmas. Kauna nemaz nav?!

Krāpšana no vienas vai otras puses

Tā ir ļoti sāpīga tēma. Ja jūs kategoriski esat izlēmusi šķirties ar partneri, tad jums ir tiesības apspriest šo tēmu, ar ko vien gribat, bet, ja esat nolēmusi palikt kopā un piedot, tad ne par ko par notikušo nestāstiet tuviniekiem. Viņi varbūt arī ar vārdiem jūs atbalsta, bet domās var arī nosodīt.

LASI VĒL: Būt uzticīgam nenozīmē tikai izvairīties no fiziskas krāpšanas

Ja jūs pārstāsiet apspriest šīs tēmas ar draudzenēm pie vakariņām, tad būsiet pārsteigti, cik pēkšņi sajutīsiet vieglumu sevī. Ziniet, kas tas ir? Vienkārši jūsu sirdsapziņa ir iemigusi, jo viņa lepojas ar to, ka jūs neesat klaču bāba!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru