7 noteikumi, kas obligāti jāzina par lidošanu ar lidmašīnu

Pirmo reizi lidojat ar lidmašīnu, vai arī esat pastāvīgs aviokompānijas klients – šie vienkāršie aviopārlidojumu noteikumi var padarīt jūsu ceļošanu daudz ērtāku.

Lidošana naktī

Naktī pasažieru lidmašīnā ir mazāk, un gandrīz nesatiksiet pasažierus ar maziem bērniem. Tā kā lidojums būs kluss un mierīgs. Nakts reisi reti aizkavējas, bet nelielā pasažieru skaita dēļ – jums nenāksies ilgi gaidīt rindās. Turklāt lielākā burzma ir līdz pusdienām, tā kā naktī jūs neriskējat nokļūt turbulences zonā.

Lidojumi ar pārsēšanos

Lidojumi ar pārsēšanos bieži maksā lētāk, nekā tiešie reisi. Bet, izvēloties pārsēšanos, kas ir ilgāka par 8 stundām, jūs varat iekļaut vēl vienu pilsētu savā ceļojuma sarakstā, un gaidīšanas laikā pastaigāties. Vairākas aviokompānijas ilgu pārsēšanos laikā pasažieriem sniedz bezmaksas labu numuru viesnīcā un ekskursiju pa pilsētu. Bet bieži tie, kuriem ir tāda iespēja, to neizmanto, jo nezina neko par tādiem noteikumiem.

Aizmirsāt mazu, bet svarīgu lidojuma detaļu, piemēram, austiņas vai telefona lādētāju? Aizejiet uz atrasto mantu biroju: ja kāds šīs lietas ir aizmirsis lidostā, un trīs mēnešu laikā nav savācis – tās jums var atdot bez maksas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru