7 noteikumi, kas obligāti jāzina par lidošanu ar lidmašīnu

Kā pareizi izvēlēties vietu lidmašīnā:

Lidmašīnas priekšgalā visbiežāk apsēžas ar maziem bērniem un ratiem, tas var traucēt ērtai lidošanai. Bet no otras puses – no šejienes sākas dzērienu un ēdienu izdalīšana, un jums būs iespēja pirmajam izvēlēties sev pusdienas.

Lidmašīnas aizmugurējā daļā parasti veidojas rinda uz tualeti, bet, kamēr līdz jums atnāks ēdiena izdalītājs – ēdienu izvēle būs niecīga, un nāksies ņemt to, kas palicis pāri. No otras puses – tā ir visdrošākā vieta lidmašīnā, lidmašīnas aizmuguri izvēlas vismazāk cilvēku, tā kā jūs varēsiet brīvi un mierīgi izvēlēties vietu, un arī novietot savas mantas.

Vieta salonā pie lidmašīnas spārniem ļauj izvairīties no neērtībām, tur atstarpe starp krēsliem ir nedaudz lielāka, un lidmašīnas spārnus vismazāk skar gaisa turbulences. Tā kā visizdevīgāk būs apsēsties salona centrā.

Ja jūs lidojat bieži:

Iegādājieties aviojūdžu krāšanas karti, un piedalieties dažādās aptaujās. Daudzas aviokompānijas par bonusiem, kas uzkrāti uz kartes lidojumu laikā, sniedz iespēju apmaksāt viesnīcu vai transportu, nopirkt biļetes par lētāku cenu un bez maksas izvēlēties sēdvietu augstākajā klasē. Rūdītiem ceļotājiem pat sūta firmas dāvanas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru