7 lietas, ko vīrieši dara pēc šķiršanās ar meiteni

Viņi cenšas atgūt sievieti.

Viņš joprojām mīl savu bijušo un saprot, ka šķiršanās ir viņa vaina, viņš noteikti mēģinās viņu atgūt, kamēr vēl nav par vēlu. Viņš ir gandrīz gatavs radīt brīnumu, lai tikai viņa viņam piedotu. Viņa pūliņu panākums ir atkarīgs no viņa vārdu un darbu patiesuma.

Viņi iestrēgst sociālajos tīklos.

Pēdējās sarunas laikā pirms šķiršanās partneri var sarunāt viens otram asus vārdus. Un vīrieši to ņem ļoti pie sirds. Viņi par to nežēlojas tuvajiem draugiem, bet var piepildīt savu profilu sociālajā tīklā Faccebook ar filosofiskiem ierakstiem un dziesmām. Viņi cenšas parādīt visai pasaulei, ka mīlestība nav nekas, ka sievietēm nedrīkst uzticēties, un ka dzīve ir neticami cietsirdīga. Viņiem ir grūti piedot savai bijušajai un viņu palaist.

Viņi apzvēr.

Gandrīz visi vīrieši sev apzvēr, ka nekad vairs neiemīlēsies, bet ne katrs tur sev doto vārdu, jo tas ir nevis solījums, bet gan izmisuma kliedziens. Tādos brīžos vīrieši sapņo par vientulību un mieru. Viņi cieš. Par laimi, laiks dziedē visas rētas, un rodas interese pēc jaunām attiecībām.

Viņi atceras senus draugus.

Šķiršanās pilnībā maina dzīvi, un sniedz daudz brīvu laiku. Tā vietā, lai sēdētu mājās un slīgtu teju depresijā, vīrieši tiecas atcerēties senus draugus. Viņi ir pāriecināti, ka tāda saskarsme uzlabos viņu pašvērtējumu, un palīdzēs nedaudz tikt skaidrībā ar savu dzīvi, izanalizēt situāciju un pieņemt pareizo lēmumu. Senie draugi, alkohols, smieklīgi jociņi, stāsti no pagātnes – tas viss palīdzēs vīrieša salauztajai sirdij.

Viņi pieļauj kļūdu, kuru pēc tam nožēlo.

Attiecību beigas bieži vien ir liela traģēdija tiem vīriešiem, kuri nevar savu dzīvi iedomāties bez seksa. Viņi sāk meklēt kādu, ar kuru pēc iespējas ātrāk pārgulēt. Šodien to ir pavisam viegli izdarīt. Lūk, tāpēc vientuļie vīrieši cenšas atrisināt savas problēmas pēc šķiršanās ar vienas nakts sakara palīdzību.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru