7 lietas, ko jums nevajadzētu darīt Dubajā

Nerādiet pārāk daudz savu ķermeņi

Tikumības politika Dubajā mudina cilvēkus nēsāt pieklājīgu apģērbu. Protams, jums nevajag aizsegties no galvas līdz kājām, taču Dubaja ir ļoti konservatīva, salīdzinot ar citām zemēm, kur sievietes var valkāt īsus šortus, mini -bikini vai atklātus topiņus. Velciet pieticīgu apģērbu. Un sievietes nav vienīgās, kurām jāpieturas pie Dubajas dress – koda. Vīrieši nedrīkst novilkt kreklu, pat ja ārā ir neciešami karsts.

Izvairieties no jūtu izrādīšanas publikas priekšā

Mīlestības izrādīšana, piemēram skūpsts vai pat vienkārši apskāvieni, skaitās sociāli nepieņemami. Vairums pāri, kuri nespēja kontrolēt savas emocijas nonāca vietējā cietumā. Tā 2008. gadā sava ceļojuma laikā Dubajā viens pāris nokļuva cietumā uz 3 mēnešiem, jo tika pieķerts skūpstoties pludmalē un vē alkohola reibumā.

Nefotografējiet nevienu bez atļaujas

Noteikti ceļojumā uz Dubaju jūs paņemsiet līdzi kameru. Taču, pirms nospiedīsiet pogu, der zināt, ka cilvēki Dubajā fotografēšanos bez viņu piekrišanas uzskata par uzmācīgu un nepieklājīgu. Tāpēc, kad fotografējiet arhitektūru, pārliecinieties, vai kadrā nav kāds no vietējiem iedzīvotājiem.

Nedzeriet alkoholu sabiedriskās vietās

Viens no Dubajas apskates objektiem ir ekstravagantā nakts dzīve, kad jūs negrasāties palikt skaidrā. Alkohols Dubajā ir atļauts, tikai noteiktās vietās. Ja jūs neesiet pārliecināti, ka tieši šeit dzert drīkst, uzziniet to pirms ķerieties klāt alkoholam. Dubaja nav Lasvegasa un šeit ļoti nopietni attiecas pret alkoholu. Tāpēc, labāk ejiet uz kādu no naktsklubiem un baudiet dzīvi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru