63 gadus veca sieviete notievēja uz pusi, un šodien viņa pastāstīs jums par saviem septiņiem noslēpumiem

63 gadus vecā Daiena Neilore pārcēlās uz Oukherstu (Kalifornijas štats), un bija vienkārši sajūsmā par iespēju izmantot gājēju un velosipēdistu celiņus uz Josemītiem, kas atradās blakus viņas mājai.

Tomēr viena nianse izjauca visus sievietes plānus: Daiena nebija formā, un tajā laikā viņa knapi nokāpa pa trepēm kāpņu telpā. Daiena svēra veselas 400 mārciņas (aptuveni 181 kg), bija ārkārtīgi slinka, un pat negribēja iet ārā uz ielas.

“Es biju nelaimīgs un nomākts cilvēks sava liekā svara dēļ. Es nebiju aktīva itin nemaz, un nevarēju izdarīt visu, ko gribēju un plānoju” – stāsta pati sieviete.

Lai arī Daiena vairākkārtīgi centās notievēt, diētas, ko viņa izvēlējās, nebija efektīvas, un sieviete vienkārši nevarēja ievērot ēšanas plānu, un atgriezās savā ierastajā dzīvesveidā. Bet šoreiz viņa atrada iedvesmu, lai ievērotu veselīgu dzīvesveidu, pavisam neparastā veidā. Tas bija kriminālais komēdijas-drāmas televīzijas seriāls “Pils”.

Savā intervijā vietējam televīzijas kanālam Daiena sīki izstāstīja ainu, kas mudināja viņu kardināli izmainīt visu savu dzīvi: “Viens no medicīnas ekspertiem galvenajai aktrisei stāstīja, ka viņai ir jāseko saviem plāniem, un pēc iespējas ātrāk jārealizē savas ieceres un dzīves mērķi. Viņš norādīja uz līķiem, un teica: “Šiem cilvēkiem arī bija savi mērķi un plāni, bet viņu laiks beidzās, tāpēc neļaujiet, lai tas notiek arī ar jums”. Tas atgādināja gluži kā lampiņas iedegšanos – man bija tik daudz ieceru un plānu, un es gribēju, lai tie tiek realizēti”.

Saņēmusi sevi rokās, sieviete sāka darboties. Viņa veltīja milzīgas pūles, lai būtu aktīvāka, un ievērotu veselīgu ēšanu. Rezultātā Daiena spēja notievēt par veselām 225 mārciņām (aptuveni 102 kg).

Jūs jautāsiet: “Kā viņai tas izdevās? Kāds ir viņas noslēpums?” Īpaši jums, mūsu dārgie lasītāji, mēs jums pastāstīsim par šīs pārsteidzošās sievietes septiņiem noslēpumiem, kas lika viņai pārvērsties līdz nepazīšanai.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru