6 zinātniski iemesli, kāpēc oktobrī dzimušie bērni ir patiešām ļoti īpaši

Šis mēnesis savulaik saistīts ar boļševiku revolūciju, bet šodien – ar Helovīna rotājumiem, ķirbjiem un rēgiem, bet nākamajām māmiņām, oktobrī dzimis bērns – tā ir milzīga dāvana, raksta Motherly.

Lūk kāpēc oktobrī dzimušie bērni ir tik īpaši:

Viņi var kļūt par labiem sportistiem.

Pētījumi liecina, ka oktobra mazuļi visticamāk būs sporta zvaigznes.

Pētījums, kas notika 2014. gadā, kad tika pārbaudīta izturība un spēks skolās, parādīja, ka “oktobrī dzimušie bērni bija stiprāki nekā tie, kuri piedzima citos mēnešos (izņemot septembri un novembri)”.

Tiek uzskatīts, ka tas saistīts ar D vitamīna prenatālo iedarbību, un pētnieki uzskata, ka oktobra bērnus ir jāved sporta pulciņos, lai vēlāk tie “ieavāktu” savu ieguldīto pūļu augļus.

Tādi bērni ir spēcīgāki un gudrāki, un viņiem ir daudz lielāks potenciāls nekā viņu vienaudžiem.

Viņi var kļūt par prezidentiem

Šajā mēnesī piedzima vairāki ASV prezidenti, tāpēc sagatavojieties tam, ka jūsu bērnam būs politiskas tieksmes.

Varbūt tieši jūsu bērns būs nākamais Džons Adamss, Rezerfords Heizs, Česters Arturs, Tedijs Rūzvelts, Daits D. Eizenhauers vai Džimijs Kārters. Starp citu Hilerija Klintone arī ir dzimusi oktobrī.

Tie visretāk ir dzimuši mēneša pēdējā dienā

Oktobra bērni nedzimst Helovīna laikā. Šķiet, ka ir kaut kas šajos tumšajos un briesmīgajos svētkos, kā dēļ nenotiek “spontānas”‘ dzemdības, to ir pierādījuši Jēlas universitātes pētnieki.

Speciālisti uzskata, ka zemapziņā mammas var nevēlēties, lai viņu bērna dzimšanas diena izraisītu negatīvas asociācijas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru