6 tromba pazīmes, kuras nekādā gadījumā nedrīkst ignorēt

  1. Sāpes krūtīs, dziļi ieelpojot

Ja jūs sajūtat asas sāpīgas izjūtas katru reizi, kad cenšaties dziļi ieelpot, tad ir svarīgi attiekties pret šiem simptomiem ar izpratni. To esamība var signalizēt par tromba esamību plaušās. Dažreiz to var sajaukt ar insulta simptomiem, bet šeit labāk būt ārkārtīgi uzmanīgam. Lieta tāda, ka tromba atrašanās plaušās var novest pie embolisma, kas kā likums beidzas letāli.

  1. Aizdusa

Tas ir vēl viens gadījums, kad jūs nevarat normāli izelpot. Un arī tas liecina par iespējamu trombu plaušās. Parasti tāds simptoms nāk kopā ar galvas griešanos, paaugstinātu asinsspiedienu un pulsējošām sajūtām krūtīs.

  1. Klepus

Protams, ka ne katrs klepus jāuztver par nopietnu. Bet, ja jūs neesat saaukstējušies, jums nav alerģiju un jūs vispār neesat slims, tad pret klepus lēkmēm ir jāattiecas uzmanīgāk. It īpaši, ja tas nāk kopā ar kādu no augstāk minētajiem simptomiem.

Ir svarīgi saprast, ka trombi ir nopietna lieta, kas ir paņēmusi daudzu cilvēku dzīvības. Tāpēc vilcināšanās vai arī pavirša attieksme šajā gadījumā var līdzināties nāvei.

Svarīgi: visa informācija, kas ievietota mūsu mājaslapā, ir tikai INFORMATĪVA rakstura, un tā neaizstāj konsultāciju, diagnozi vai profilaktisku medicīnisku apskati. Ja radušās problēmas ar veselību, tad nekavējoties vērsieties pie attiecīga speciālista.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru