2017. gada antitendences: šie sieviešu kurpju modeļi jau sen ir izgājuši no modes

Mode ir visai kaprīza dāma. Mūsdienās, lai būtu moderns, vajag valkāt vienu, rīt – kaut ko pavisam citu. Lai tiktu modei līdzi, vajag pastāvīgi sekot jaunumiem un skatīties, ko mēs jau esam aizmirsuši.

Ja apģērbu mode mainās trauksmaini, tad apavu mode ir pastāvīgāka. Bet ir nianses, par kurām ir jāzina. Šodien mēs jums pastāstīsim, kādi apavi jānoglabā skapī ar cerību uz labākiem laikiem.

Balerīnas

Ir laiks ielikt balerīnas vistālākajā stūrī. Tās jau vairākas sezonas vairs nav modē. 2017. gadā šo apavu vietā labāk izvēlēties iešļūcenes vai oksforda tipa kurpes.

Kāds turpina nēsāt balerīnas, jo uzskata tās par ļoti ērtām. Ortopēdi domā savādāk. Apavi mbez papēža nevar būt normāls amortizators kājām. Ejot, tajā esošās cīpslas un locītavas tiek pakļautas trīskāršai slodzei. Rezultātā cilvēkam var rasties krampji kājās, problēmas ar ceļiem un mugurkaulu. Un tagad padomājiet, vai šie apavi ir tādu upuru vērti.

Apavi uz augstiem papēžiem

Apavi ar asiem purngaliem uz smalka, augsta papēža ir pagājušo gadu tendence. Arvien vairāk sieviešu mūsdienās no tiem atsakās, jo šie apavi ātri nonēsājas. Tas nepavisam nav praktiski. Pie aizgājušām modes tendencēm ir jāpievieno arī apavi ar platformas daļu kāju pirkstu daļā. 2017. gadā par labākiem apaviem ir atzītas sandales ar nelielu, platu papēdi.

Kedas

Izvairieties no klasiskajiem sporta apavau modeļiem: tie jūsu tēlu padara garlaicīgu. Kedu vietā izvēlieties slipon. Tās ir ļoti ērtas un praktiskas. Vēl šie apavi ir universāli: piestāvēs gan pie kleitām, gan pie džinsiem.

Ja jūsu draudzenes joprojām nēsā tādus apavus, tad steidzami padalieties ar viņām ar šo rakstu. Viņas būs jums pateicīgas!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru