6 slavenību sievas, kuras neizskatās, kā slavenību sievas

Visapkārt bagātiem un slaveniem vīriešiem pulcējas izcilas skaistules, tas ir normāli. Ir neparasti šos vīriešus ieraudzīt, pavadot sievietes, kuras ir, teiksim tā, ar piezemētu ārējo izskatu.

Ir skaidrs, ka katram ir savi priekšstati par skaistumu, un vispār jau tas nav pats galvenais – bet mēs arī nevienu nenosodām. Lai nebūtu lieku strīdu, noformēsim šo atlasi kā neformāta slavenību sievu izlasi.

Marks Cukerbergs un Priscilla Čana

Visjaunākais planētas miljardieris ir apprecējis savu kursabiedreni, ar kuru iepazinās 2004. gadā. Runā, viņa esot bijusi viena no nedaudzajiem, kura atbalstīja Marku, kad viņš tikko bija sācis strādāt pie sociālā tīkla Facebook radīšanas. Līdz laulības reģistrēšanai viņi kopā bija aptuveni deviņus gadus.

Pēc Marka vārdiem, Priscilla piesaistīja viņu pirmām kārtām ar savu vienkāršību un atvērtību. Tāpat kā jaunais pasakainās bagātības īpašnieks, meitenei ir pilnīgi vienaldzīgas dārgas mantas, un viņai uzbrukusī popularitāte.

Hjū Lorijs un Džo Grīna

Hjū, kurš ir atzīts par visseksīgāko ārstu visā kino vēsturē, ir laimīgi precējies ar teātra administratori Džo. Viņi satikās 80.-to gadu vidū. “Mēs vairākus gadus bijām draugi, un pēc tam negaidīti atklājām, ka satiekamies, – stāsta aktieris.  – Kāpēc viņa man iepatikās? Man patīk sievietes ar labu loģisko domāšanu”.

Kāzas tika nosvinētas 1989. gada vasarā. Kopš tā laika pārim ir piedzimuši trīs bērni. “Ar gadiem mūsu laulība kļūst arvien stiprāka, – apgalvo 57 gadus vecais Hjū.  – 27 gadi – tas ir liels termiņš, jo īpaši mūsu laikos, kad ģimenes izjūk gadu pēc kāzām”.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru