6 slavenību sievas, kuras neizskatās, kā slavenību sievas

Pīrss Brosnans un Kīlija Šeja Smita

Īru izcelsmes aģents 007 savu laik satikās ar Holiju Beriju un Denīzu Ričardsu, bet pie altāra veda nepazīstamu žurnālisti. Līdz kāzām, kas notika 2001. gadā, viņi satikās vairāk nekā septiņus gadus. Uz to brīdi pārim jau bija piedzimis dēls, un drīz pēc tam piedzima arī otrs.

Tagad pāris bauda viens otru prestižā mājā Klusā okeāna krastā, un nepievērš uzmanību indīgajiem komentāriem par Kīlijas figūru. “Viņa ir viena no miljona, – ir pārliecināts Pīrss. – Esmu priecīgs, ka viņu atradu”.

Sergejs Brīns un Anna Boižitski

Kompānijas Google līdzīpašnieks, kas ieņem 16. vieta planētas bagātāko cilvēku sarakstā, sadraudzējās ar savu topošo sievu studiju laikā. Sergejs (viņš ir no Maskavas) mācījās Stenfordā, Anna – Jēlā, kur mācījās bioloģiju. Viņi apprecējās Bahamu salās 2007. gadā stingrā slepenībā.

Anna ir ļoti perspektīva, jauna meitene, kas nodarbojas ar pētījumiem ģenētikas jomā, un palīdz cilvēkiem laikus uzzināt par noslieci uz noteiktām slimībām. Sergejs aktīvi piedalās sievas projektu virzībā, investējot milzīgas summas viņas biznesa attīstībā.

Hjū Džekmens un Debora-Lī Fernesa

Skaistulis Hjū, ja vien vēlētos, droši vien varētu iegūt jebkuru sievieti uz planētas, bet nu jau vairāk nekā 20 gadus viņa sirds pieder Deborai-Lī, kura ir par viņu 13 gadus vecāka. 90. – to gadu sākumā, kad viņi iepazinās, viņa bija samērā pieprasīta aktrise, bet Hjū gandrīz nevienam nebija zināms.

“Neslēpšu, vecuma starpībai ir nozīme. Lai arī Hjū vienmēr ir bijis daudz nobriedušāks, nekā es, tāpēc mēs viens otru līdzsvarojam. Nu, protams, man ir lielāka dzīves pieredze. Un, lai arī mūsu dzīvē pastāv milzīgs trūkums – pielūdzēju un paparaci pūļi seko mums visur, – es ne reizi neesmu nožēlojusi, ka apprecējos ar Hjū”, – stāsta Debora – Lī.

Džošs Helovejs un Jessika Kumala

Seriala “Pazudušie” zvaigzne sen – sen, kopš 2004. gada, ir precējies ar Indonēzijas iezemieti. Džošu pilnīgi droši var saukt par ģimenes cilvēka paraugu. Jesiku viņš ārkārtīgi mīl un, neskatoties uz blīvo darba grafiku, ļoti daudz laika velta meitai un mazajam dēliņam.

“Jā, es patīku sievietēm, un man tās patīk, būtu stulbi to neatzīt, – atklāti atzīst aktieris. – Bet mana sieva man tic, un zina, ka es nekad neatļaušos neko vairāk par vieglu flirtu un parastu muļķošanos”.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru