6 pašas biedējošākās zodiaka zīmes

3. Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas var būt ļoti nežēlīgas, kad tas ir nepieciešams, un viņu mežonība ir patiešām biedējoša. Viņas ir kaislīgas par to, kam patiesi tic, un no savas pārliecības neatteiksies. Lauvas ir ļoti pārliecinātas par sevi un zina, kas viņas ir. Lauvai ir ļoti augsts pašvērtējums, tāpēc no viņas baidās tie, kas nav pārliecināti par savām spējām.

4. Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Zināšanas var biedēt un Jaunava to zina. Viņa bieži, pašai negribot, citiem liek justies neērti. Tieši tas var būt par iemeslu, kāpēc daudzi negrib draudzēties ar Jaunavu. Papildus tam, Jaunava arī kritizē citus, un viņas subjektīvais viedoklis citus var atgrūst.

5. Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Par cik Ūdensvīrs nav emocionālu saistību fans, viņš varētu šķist auksts un nejūtīgs, bet tas apkārtējiem nesimpatizē. Ūdensvīri ir ļoti gudri, tāpēc viņiem nav īpašas pacietības kontaktējoties ar tiem, kas neatrodas ar viņiem vienā zināšanu līmenī. Pirmais iespaids var būt maldīgs, un līdz ko jūs tiksiet cauri Ūdensvīra psiholoģiskajām barjerām, sapratīsiet, ka nav nemaz viņš tik ļauns un briesmīgs, tieši pretēji – labsirdīgs un dāsns.

6. Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Lielākoties Auns neatgrūž no sevis cilvēkus, ja vien necenšas būt pretenciozs. Auns var nobiedēt ar savu prātu, it īpaši, kad sāk mētāties ar dažādiem izteicieniem. Ja Auna vārdi bijuši aizskaroši, viņi pēc izdarītā tomēr atvainojas. Ja viņš gribēs ko teikt, viņš necentīsies piedomāt pie savas runas formas, vienkārši pateiks visu, ko domā un aizmirsīs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru