6 lietas, kas nekad neizies no modes

Šauri, apspīlēti zīmuļsvārki līdz celim.

3

Tradicionāls biznesa lēdijas variants, kas neiziet ārpus dreskoda rāmjiem un turklāt pasvītro figūru. Šie svārki vienmēr ir modē, turklāt tie iederas jebkurā sezonā. Tos var vilkt kopā ar gandrīz jebkuru apģērbu.

Mazā, melnā kleitiņa (MMK).

4

Kleita nu jau gandrīz gadsimtu ir visbiežāk iegādātais apģērba gabals. Mūsdienās veikalos ir plašs dažādu fasonu piedāvājums. Katru sezonu modes mākslinieki piedāvā arvien jaunas tendences, pati kleitas ideja savukārt no modes neiziet un savu aktualitāti nezaudē.

Džinsi.

5

Mūsdienās tas kļuvis jau par neaizvietojamu garderobes elementu gandrīz katram cilvēkam. Taisna piegriezuma un šauri džinsi noderēs jebkurā dzīves situācijā. Galvenais ir pareizi izvēlēties izmēru. Džinsi var kļūt par vakara, sporta vai biroja kostīma elementu.

Balta blūze.

6

Šajā lietiņā visbrīnumainākā veidā ir atrodama gan seksualitāte, gan arī stingrība. Balta blūze var piestāvēt gan iešanai uz biroju, gan arī ballītei. Svarīgi ir pareizi izvēlēties pārējās apģērba daļas. Var un arī vajag eksperimentēt ar aksesuāriem.

LASI VĒL: Jaunie noteikumi: ko lidojot drīkst ņemt rokas bagāžā un ko nedrīkst!

Jaka.

7

Jaku modeļi ir neizsakāmi daudz, ir no kā izvēlēties. Ziemā labāk izskatīsies adītas jakas, bet rudenī noderēs trikotāžas. No personīgās izvēles ir atkarīga krāsa, zīmējumi un fasons. Piestāvēs ar nelieli aksesuāri, piemēram, neliela piespraude vai krelles.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru