6 labākie veidi, kā atbrīvoties no herpes! 100% rezultāts! Pārbaudīts!

Mēs jums piedāvājam sešus lieliskus padomus, kas palīdzēs atbrīvoties no herpēm.

Daži no vislabākajiem dabīgajiem pretiekaisuma līdzekļiem atrodas olu iekšējā apvalkā esošajā plānajā slānīti. Jums atliek vien noņemt šo plāno plēvīti un uzlikt uz hepres skartajām zonām. Jūs būsiet patīkami pārsteigti par iegūtajiem rezultātiem.

Pāris pilieni propolisa spēj ārstēt un dezinficēt dažādas brūces. Jums atliek vien pāris reizes dienā uz herpes skartās vietas uzsmērēt propolisu. Pēc tam uz šīs vietas plānā slānīti uzsmērējiet kliņģerīšu vai kumelīšu ziedi tā, lai izveidotos tāda kā garoziņa. Šo procedūru atkārtojiet ik pēc 2 – 3 stundām.

Sajauciet 100 ml ūdens ar vienu ēdamkaroti dzeramās sodas. Lieciet maisījumu vārīties. Pēc tam, kad tas būs sācis vārīties, noņemiet to no uguns. Ļaujiet maisījumam atdzist līdz istabas temperatūrai. Ar šo maisījumu smērējiet herpes skartās zonas vairākas reizes dienā.

Egles vai tējas koka ēteriskā eļļas arī var būt ļoti noderīgas. Ieteicams ik pēc pāris stundām izmantot šīs ēteriskās eļļas. Lai gan būs jūtama dedzinoša un nepatīkama sajūta herpes skartajās zonās, rezultāti būs redzami jau pēc divām dienām.

Ja nepieciešams ātrā laikā izārstēt herpi, iesakām izmēģināt arī parasto galda sāli. Uzberiet mazliet sāls uz herpes skartajām vietām un nedaudz pagaidiet. Pēc tam uzmanīgi noskalojiet sāli nost. Šo procedūru atkārtojiet pāris reizes dienā – rezultāti neliks par sevi vilties.

Arī ķiploki ir lielisks līdzeklis cīņā pret herpēm. Sajauciet vienu ēdamkaroti krējuma ar vienu ēdamkaroti miltu, tam visam klāt vēl pievienojiet vienu ēdamkaroti medus un divas sasmalcinātas ķiploku daiviņas. Esat ieguvuši lielisku līdzekli cīņā pret šo nepatīkamo vīrusu.

Ja gadījumā izjūtat ārkārtīgi spēcīgas un neciešamas sāpes, aicinām labāk vērsties pēc palīdzības vai konsultācijas pie ārsta. Bieži vien pašu spēkiem nav iespējams tikt galā ar daudzām problēmām.

LASI VĒL: 3 iemesli, kāpēc vairums mūsdienu pāru ir lemti neveiksmei. Tev arī tā ir bijis?

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru