3 iemesli, kāpēc vairums mūsdienu pāru ir lemti neveiksmei. Tev arī tā ir bijis?

Daži pāri paliek attiecībās, neskatoties uz to, ka viņi ir lemti neveiksmei. Iemesls tam var būt bailes no vientulības vai bailes no šķiršanās, stress jau esošu plānu dēļ.

Bet sirds dziļumos tu zini, kas tas nav tavs cilvēks, un tev ir nepieciešams kāds cits.

Neignorē šīs 3 pazīmes, kas liecina, ka jums nav lemts būt kopā. Šķirieties tagad, lai vēlāk nenodarītu sev vēl lielākas sāpes.

Jūs nevarat būt viens pret otru godīgs un atklāts.

Nobriedušās attiecībās partneri var būt godīgi viens pret otru, jo viņi taču ir patiešām tuvi. Problēmas sākas tad, kad viens no partneriem kaut ko sāk slēpt vai jūt, ka nevar būt viņš pats līdzās otram cilvēkam.

Vienā no intervijām psihologs Antonio Borrello pasvītroja: “Partneri var slēpt savas patiesās jūtas viens pret otru, jo starp viņiem nav uzticība.”

Iespējams, ka viens no partneriem veicis rīcības, kuras cilvēkam attiecībās nav jādara. Tu pamani, ka partneris pret tevi nav pietiekami atklāts un godīgs? Tas liecina par to, ka jūsu attiecībā nav pamata bāzes un iespēju uz laimīgu nākotni arī nav.

Tavs partneris tikai ņem, bet neko neatdod.

Abiem partneriem ir jāciena un jāņem vērā otra viedoklis. To pašu var attiecināt uz došanu attiecībā pret partneri.

Cik bieži katrs no jums cenšas iziet uz kompromisu strīdā? Kurš biežāk sper pirmo soli uz salīgšanu un atvainojas? Romantika un visas jūtas ātri nodziest, ja cilvēks tikai ņem, neko nedodot pretī.

Tu pastāvīgi ignorē savas vēlmes un vajadzības, lai nogludinātu konfliktu? Tas ir slikti. Pavisam drīz tu no tā nogursi. Tādas attiecības ātri sabojāsies, jo tās jau no sākuma nav dzīvotspējīgas.

Tu nesaproti partnera jūtas.

Tava meitene sastrīdējās ar labāko draudzeni, bet tu nevari saprast, kāpēc viņa ir tik nomākta?

Tu dod priekšroku vienkārši nepievērst uzmanību viņas jūtām? Nespēja just līdzi partnerim ir viena no pazīmēm tam, ka attiecības neilgsies ilgi.

Kad saikne starp partneriem ir diezgan cieša, viņi var sajust viens otra ciešanas. Spēja just līdzi liecina par to, ka cilvēki pārī ir tuvi. Ja tā nav, tad attiecības lēnām virzīsies uz postu.

Es sastapies ar šādām problēmām attiecībās?

avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru