5 precīzi fakti par katru no Zodiaka zīmēm

SVARI

1. Svariem ir daudz mīlētāju, un tik pat daudz nīdēju. Lai vai kā, viņi visai veiksmīgi prot savest citus cilvēkus kopā, brīvajā laikā piestrādājot par Amoru.

2. Viņiem ir konkrēts viedoklis par to, kas ir veiksmes pamatā, un viņi neapstāsies kamēr neiegūs to, ko vēlas. Ar Svariem dažreiz ir grūti sadzīvot, jo viņi vēlas būt kopā ar labāko no labākajiem un nesamierināsies ar neko citu, kā tikai labāko.

3. Iespējams, ka tu pārāk bieži uztraucies par to, ko domā tavi draugi. It īpaši, ja tas attiecas uz potenciālo partneru izvēli. Tu baidies, ka viņiem nepatiks tava simpātija. Atslābsti – galvenais, lai tev pašam patīk!

4. Var būt tik aizņemti, domājot par citu vēlmēm, ka aizmirst par savējām. Lēmumu pieņemšana prasa daudz laika, tāpēc tas var radīt liekas raizes un stresu.

5. Gadījumā, ja netiek pienācīgi novērtēts, viņš kļūst neapmierināts. Ja viņš atdod sevi visu, bet nesaņem pretī to pašu, tad viņš var palikt pat dusmīgs.

SKORPIONS

1. Situācijās, kad pārējie nespēs pateikt taisnību un atzīties, palīgā var nākt Skorpions, kuram reizēm tik tiešām ir vienalga par to, ko apkārtējie par viņu varētu padomāt. Taisnība ir rūgta un skarba, bet tā tik un tā paliek taisnība.

2.  Nav jau tā, ka viņu interesē tikai fiziska tuvība, taču tā ir neatņemama attiecību sastāvdaļa. Iemīlējies Skorpions nespēs redzēt sliktās lietas, kas ap viņu notiek, jo mīlestība tik tiešām ir akla.

3. Skorpionam ātri vien mēdz apnikt cilvēki, jo nereti par viņiem ir daudz augstākās domās. Ņemot vērā faktu, ka Skorpionam ir izteikti laba fantāzija, viņš mēdz iztēloties otru par daudz labāku cilvēku, nekā viņš patiesībā ir.

4. Viņš, atšķirībā no citiem, biežāk mācās no savām kļūdām. Pateicoties savām spēcīgajām emocijām, mēdz būt greizsirdīgs un privātīpašniecisks.

5. Kad viss nonāk līdz mīlestībai, viņi kļūst ļoti emocionāli cilvēki. Tad viņi nespēj slēpt savu patieso būtību aiz cietās čaulas, ko paši ir izveidojuši.

Lasi vēl: Katras Zodiaka zīmes slēptākās vēlmes. Par ko jūs parasti slepus sapņojat?

STRĒLNIEKS

1. Strēlnieks, neatkarīgi no tā, vai ir tēvs, māte, skolotājs vai jebkas cits, spēs uzklausīt un sniegt vislabākos padomus. Sarunas ar Strēlniekiem daudziem ilgi vien paliek atmiņā.

2. Viņš ir izteikti prasmīgs flirtēšanā un pretējā dzimuma savaldzināšanā. Reti kad viņam ir tā, ka viņu atraida, jo viņam vienkārši nav iespējams pretoties. Tiesa, problēmas sākas tad, kad partneris vairs nesaprot, ko īsti grib viņa Strēlnieks.

3.  Daudziem Strēlniekiem raksturīga kontakta uzturēšana ar bijušajiem un veltu cerību došana, kas tikai vēl vairāk pasliktina esošo situāciju, kaut gan pats jau ir atradis kādu citu.

4. Šie cilvēki nebūs no tiem, kurus nevarēs izvilkt no ērtā mājas dīvāna. Viņi ir labi skolotāji, tas sanāk dabiski, pamācīt un pastāstīt kā labāk.

5. Pārliecība par sevi ir skaidri redzama jau no malas – citas zodiaka zīmes dažkārt mēdz to apskaust vai arī uztvert kā iedomību, taču arī viņam ir savi kompleksi, kurus viņš uz āru neizrāda.

MEŽĀZIS

1. Mežāži ir ļoti lojāli, gan pret draugiem, gan pret savu mīļoto cilvēku. Ja viņš ir tipisks Mežāzis, kas ir darbaholiķis, krāpšanai viņam nebūs ne vēlmes, ne laika.

2. Viņa skaidrība un asais prāts liek citiem jukt prātā tevis dēļ. Ja smieklus varētu pielīdzināt alkoholam, tad tavi smiekli ir divu stipro dzērienu stiprumā, turklāt tev nekad neaptrūkstas joku. Nav brīnums, ka cilvēki, kuri tev līdzās atrodas ilgāk par 15 minūtēm jūtas kā piedzērušies.

3. Mežāži var lepoties ar savu uzticamību. Apkārtējie zina, ka uz viņiem var paļauties, un ka viņš savus tuvākos nepievils. Pavisam kas cits no Mežāža ir sagaidāms tad, kad runa ir par biznesu.

4. Lielisks organizators, jo spēj strādāt pie vairākiem projektiem vienlaicīgi! Ja grib, tad var visu! Mežāžiem biežāk vajadzētu noticēt saviem sapņiem!

5. Mežāža spēcīgās ambīcijas ļauj viņam sasniegt ļoti daudz – un galvenais, ka vienmēr tieši to, ko viņš vēlas. Viņš nemēdz darīt kaut ko tikai gara laika vadīts, visā cenšas saskatīt kādu jēgu.

Lasi arī: Dažādu Zodiaka zīmju vientulības iemesls

ŪDENSVĪRS

1.  Lai arī cik ļoti Ūdensvīrs šķiet atbrīvots, viņš patiesībā ir ļoti jūtīgs tips. Bieži vien šķiet, ka viņa emocionālie uzplaiksnījumi ir ļoti pēkšņi un negaidīti. Esiet saprotoši, dodiet viņam laiku vientulībā!

2. Viņi vienmēr tiecas virzīties uz priekšu, vēlas iegūt jaunas zināšanas, ir radoši, un neapmierināti, ja kāds mēģina viņus aizkavēt. Viņiem ļoti svarīga ir brīvības sajūta, lai varētu izrādīt savas jūtas.

3. Parasti Ūdensvīri nav ļaunatminīgi un ilgi nedusmojas. Ūdensvīra draugiem viņu noteikti nevajadzētu mēģināt kontrolēt – viņš tāpat rīkosies pēc saviem ieskatiem!

4. Ūdensvīrs ir no tiem, kas māk sarunu pagriezt sev izdevīgā gultnē, sarunu biedram to pat nepamanot. It kā tikko runājām par laika apstākļiem, bet, te, pēkšņi, viņš prasa, vai negribi fotografēties pa pliko.

5. Viņš nav tas cilvēks, kas ļaus sev kāpt uz galvas. Parasti spēj ieviest jautrību jebkurā ballītē vai pasākumā. Ļoti daudzu mīlēts.

ZIVIS

1. Zivīm diezgan regulāri ir nepieciešams laiks vienatnē, lai sakārtotu savas domas. Diemžēl, ne visi to ir spējīgi saprast. Ne vienmēr vēlme pēc vientulības, ir vēlme pamest mīļoto cilvēku!

2.  Tu esi tumšs un mistisks, nav brīnums, ka cilvēki tevi uzskata par pievilcīgu un intriģējošu. Dažkārt tava atturība liek tev izskatīties pēc īsta vientuļnieka un tas piesaista cilvēkus. Tas ir loģiski, jo tumsa vienmēr ir aizraujošāka par gaismu.

3. Ļoti draudzīgi, maigi un gudri, kā arī ir tie draugi, kuriem var lūgt palīdzību jebkurā laikā. Varbūt reizēm šķiet, ka viņi pārāk uzticas citiem, taču nekad neko ļaunu nedomā.

4. Ja zivis tik ļoti neizceļas ar izcilām prāta un iegaumēšanas spējām, tad viņi noteikti izceļas ar savu komunikabilitāti. Šī īpašība iet roku rokā ar spēju izvairīties no jebkurām nepatīkamām situācijām, vienmēr izlīdīs caur adatas aci.

5. Kaut viena negatīva frāze, kas veltīta viņam, spēj izbojāt visu dienu. Jā, reizēm gadās kaut ko uztvert tieši tik personīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru