5 pazīmes, kuras iespējams liecina par to, ka jums ir jāšķiras

Atšķirīgi nākotnes plāni

Dažiem pāriem ir tā, ka viens ir gatavs uzņemties vecāka lomu, bet otrs vēl pāris gadus vēlas paceļot un izbaudīt dzīvi, un vēl nemaz nedomā par bērnu radīšanu. Nonākot šādā situācijā, nav iemesla turpināt attiecības, jo neviens nebūs laimīgs un beigu beigās nāksies šķirties.

Trūkst seksuālās pievilcības

Pētījumos ir pierādīts, ka sekss ir ļoti svarīga veselīgu attiecību sastāvdaļa. Tas nenozīmē, ka seksam vienmēr ir jābūt perfektam, bet ir jābūt vismaz jūtu ķīmijai.

Tu nespēj dzīvot bez otra cilvēka

Kad esam iemīlējušies, mēs vēlamies, lai otrs cilvēks ir mums līdzās visos dzīves notikumos. Tomēr ir jābūt robežai starp vēlmi un vajadzību. Kad “vajadzības” sajūta ir spēcīgāka nekā “vēlme”, tad tā ir atkarība no otra cilvēka. Tās nav veselīgas sajūtas, kad mēs nevaram dzīvot bez otra, jo tādā gadījumā vienkārši dzīvojam otra cilvēka dēļ un neko vairāk vairs neredzam. Ja tā ir, tad tas ir laicīgi jāaptur, pirms viss kļūst pārāk nopietni. Veselīgas attiecības nav balstītas uz apsēstību.

Neviens nevēlas kompromisu

Ja otrs cilvēks nav gatavs kompromisam vai arī tev ir pārāk bieži jāpiekāpjas otram, tas var novest līdz situācijai, kad attiecības kļūst neizturamas. Šajā gadījumā mīlestība neko neglābs.

Tev ir sajūta, ka attiecības ved uz nekurieni

Attiecības nozīmē izaugsmi – karjerā, emocijās, u.c. Ja attiecībās nav ne kāpumu, ne kritumu un jūs abi nepilnveidojaties kā personības, tad tā ir zīme, ka neesat domāti viens otram. Arī šo problēmu nevar atrisināt ar mīlestību.

osta2-346x157

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru