5 patīkamas izmaiņas, kuras sajutīsiet, kad atteiksieties no ziņu skatīšanās! Ieslēdziet savas smadzenes pēc iespējas ātrāk

Daudzi cilvēki nevar iedomāties savu dzīvi bez ziņām. Kā gan var nesekot līdzi ziņām televīzijā vai internetā? Jo savādāk mēs neuzzināsim par aktuālākajiem notikumiem pasaulē!

Tomēr pieredze rāda, ka atteikšanās no ziņu skatīšanās nebūt nepārvērš mūs par zudušu nezinīti, kurš ir bezcerīgi atpalicis no dzīves.

Toties jūs pamanīsiet veselu virkni pozitīvas pārmaiņas. Kādas?

Nu, piemēram:

Jūs jutīsieties labāk.

Vispirms jums uzlabosies garastāvoklis. Tas notiek ātri un ir uzreidz pamanāms.

Ziņu mīļotāji par to saka: protams, ka jutīsieties labāk, jūs taču galvu iebāžat smiltīs!

Tas tā būtu, ja ziņas varētu uzskatīt par svaiga gaisa malku. Bet tās drīzāk ir kā saindēts krāna ūdens.

Atcerieties: ziņu programmas nav ieinteresētas jūs informēt. Viņu uzdevums ir jūs piesaistīt, pakļaut un noturēt jūsu uzmanību.

Tāpēc galvenā viņu koncentrēšanās ir uz visu а) neparasto; b) pretīgo; un c) apzināti populāro. Viss, kas neiekļūst vienā no šīm kategorijām, tiek atsijāts bez žēlastības.

LASI VĒL: Žeņa no “Radiņiem”. Kā izskatās un ar ko nodarbojas 18 gadus vecā aktrise? 

Ziņas vienmēr koncentrējas uz negatīvo, tāpēc tās arī ir tik pievilcīgas. Mēs instinktīvi vairāk uzmanības veltam tam, kas mūs biedē un šausmina, bet ne katra šausmināšanās ir vērtīga.

Ja jūs interesē konkrētas tēmas, tad labāk sekojiet tām ziņām, kas veltītas tieši tām tēmām. Tā jūs vismaz neiekritīsiet bezgalīgajās negāciju lamatās.

Šķir nākošo lapu un uzzini ko vēl tu iegūsi, ja neskatīsies ziņas 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru