5 lietas, bez kurām tu neiztiksi festivālu laikā – moderni, stilīgi un ērti

Vasara ir neskaitāmu mūzikas un sociālo festivālu, kā arī koncertu gadalaiks. Festivāli turpinās viens pēc otra un katrs var sirdij izvēlēties tīkamāko. Ko uzvilkt, dodoties uz festivālu un kam noteikti jābūt līdzi somā, lai jūs saģērbtos praktiski, ērti un stilīgi, par to šajā rakstā. Raksta portāls Kokteilis.lv

1. Peldkostīms

Nē, mēs nejokojam – dažreiz festivālos mēdz būt ļoti karsts un bieži tie notiek kādas peldvietas tuvumā. Tāpēc tad, kad jūs visu dienu būsiet lēkājuši pie savas mīļākās mūzikas, dejojuši un jautri pavadījuši laiku, pēcpusdienā jums ļoti gribēsies nopeldēties. Turklāt, ja jums ir bāla āda, kas ātri kļūst sarkana stiprā saulē, noteikti ņemiet līdzi arī saules aizsargkrēmu!

2. Tenisa čības un tīras zeķes

Protams, ir jāorientējas pēc laikapstākļiem – ja aiz loga ducina pērkons un līst lietus, tenisa čības diez vai būs prātīgākā izvēle un tad būs jāmeklē gumijas zābaki. Taču, ja ir īsteni vasarīgs laiks, vispraktiskākā izvēle būs tenisa čības. Somā līdzi jābūt arī pārim maiņas zeķīšu, lai pēc tam kad kājas būs sasvīdušas kurpēs, nākošajā dienā vai pat vakarā jūs varēsiet pārvilkt sausas un tīras zeķes.

3. Cepure un saulesbrilles

Neskatoties uz to, ka laika prognozes, iespējams, sola lietu, līdzi jāņem cepure, kas jūs pasargās no saules (un arī no lietus, starp citu!) un saulesbrilles.

4. Pončo vai pleds

Lai arī cik ļoti karstas un tveicīgas ir vasaras dienas, vakaros temperatūras izmaiņas var būt iespaidīgas, it īpaši, ja plānojat uzturēties ārā līdz vēlai naktij. Tāpēc līdzi jābūt stilīgam pončo vai pledam, lai nenosaltu un nākošā diena pēc festivāla nesāktos ar saaukstēšanos.

5. Apģērbs, kas nav balts!

Mums nekas nav pret šo brīnišķīgo apģērba krāsu, turklāt šajā vasarā tā ir viena no topa krāsām, un tomēr āra festivālam tā ir bezgala nepraktiska. Pirmkārt, šādu apģērbu var ļoti ātri sasmērēt tikai apsēžoties zālē, tāpat to var notraipīt ar ēdienu vai dzērienu. Diez vai festivāls ir tā vieta, kur jūs stāvēsiet miera stājā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru