4 iemesli, kāpēc labāk izvēlēties no rītiem mīlēšanos nekā kafiju

Atjaunošanās

Mīlējieties ar savu partneri – un jūs izskatīsieties jaunāka, pateicoties endorfīna izstrādei. Zinātnieki veica vērienīgus pētījumus, kuri parādīja, ka cilvēki, kuriem ir regulāras dzimumattiecības, izskatās daudz jaunāki par savu vecumu. Turklāt mīlēšanās atbrīvo arī augšanas hormonu, kas padara ādu maigu un tvirtu.

 Kaloriju dedzināšana

Jums nepatīk sportot? Ir risinājums – mīlējieties! Viena dzimumakta laikā cilvēki sadedzina no 3 – 4 kalorijām minūtē. Tas nav tik iedarbīgi kā ikdienas skrējiens, bet daudz labāk, nekā nesteidzīga pastaiga. Mīlējieties dienas otrajā pusē, un tas arī palīdzēs jums notievēt.

LASI VĒL: Kā atgriezt kaisli attiecībās? Paši labākie no padomiem!

Labākais laiks, lai mīlētos

Ekspertiem izdevās noteikt ideālo laiku, lai mīlētos. Ja vēlaties šo procesu ieplānot, tad plānojiet to brīvdienās. Kā rāda pētījumu, vispopulārākais laiks, lai mīlētos ir svētdienas, 9 no rīta. Tieši tajā laikā cilvēki atrodas maksimāli atslābinātā stāvoklī, viņiem ir daudz brīvā laika un maz rūpju. Protams, tam ir tikai ieteikuma raksturs. Jūs paši izvēlaties sev piemērotu laik un vietu.

Avots: formulalubvi.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Liana</cite>

    Ok, bet reālajā dzīvē mēdz būt tāda problēma… ja sievietei pēc tam ir jāstrādā un kā man vienreiz pēc rīta mīļošanās sanāca – pēc veselām 2 stundām mīlēšanās – pēkšņi darbā tu sāc tecēt… 😀 Tad labāk vakarā, kad pēc tam nekur nav jāiet. 😀 Protams vienmēr tik ilgi nesaglabājas viss iekšā, bet gadīties var visādi!

Pievienot komentāru