3 visideālākās sievas pēc zodiaka zīmes – ar viņām ir vērts precēties

 

2. SIEVIETES, KURAS DZIMUŠAS SKORPIONA ZĪMĒ, ATŠĶIRAS AR PĀRLIECĪBU PAR SEVI!

Kā arī skaistumu, pievilcību, enerģiskumu, noslēpumainību, drosmi, kaislību, izlēmību, pašpārliecību, vīrišķīgu prātu.

Viņas burtiski pārpilda dzīvības spēki, tāpēc viņām ir neizsīkstoša vajadzība atrast tam pielietojumu. Nav pārsteigums, ka viņām ir raksturīga došanās riskantos ceļojumos, nodarboties ar sarežģītiem un pat bīstamiem projektiem, mesties avantūrās.

Uz sievietes-Skorpiona pleciem, kā likums, tiek likti daudzi pārbaudījumi, bet, pateicoties milzīgajam fiziskajam un garīgajam potenciālam, viņas gara spēku nav tik viegli salauzt. Pēc sakāves, ja tādas notiek, šīs zīmes pārstāve nepadodas, nenolaiž rokas, nezaudē iepriekšējo dzirksteli, bet ātri atjēdzas un atgriežas iepriekšējās pozīcijās.

Tā kā Skorpiona – sievietes dvēsele pastāvīgi pildās ar daudzām vēlmēm, viņai ir nepieciešams vienmēr gūt jutekliskas sajūtas.

Mājās sievietei – Skorpionam vienmēr valda nevainojama tīrība, dzīve tajā ir iekārtota komfortabli, un interjers radīts tā, lai nekas neradītu šaubas par saimnieces lielisko gaumi un mīlestību, kādu viņa izjūt pret savu mitekli.

Lasi arī: Šīs 3 horoskopa zīmes nekad nespēj piedot nodevību

No sievietēm, kas radušās šajā zodiaka zīmē, sanāk labas mātes, kuras, no vienas puses, attīsta viņu gribu, dzīves noturību, gatavo turpmākai, sarežģītajai dzīvei, bet no otras – rada labvēlīgus apstākļus talantu un noslieču veidošanās. Skorpioni ir lieli cilvēku dabas pazinēji, un šī viņu īpašība tiek izmantota arī bērnu audzināšanā. Mammas, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē, palīdz bērniem risināt viņu problēmas, analizēt grūtas situācijas, izvēlēties cienīgus draugus, sniedz noderīgus padomus.

Savam laulātajam sieviete – Skorpions darbojas kā palīdze, labā padomdevēja. Vīra karjera, viņa sociālais stāvoklis viņai ir tukša skaņa. Uz laulātā panākumu altāra viņa ir gatava likt jebkurus upurus, ir gatava viņu atbalstīt ar savām prāta spējām un enerģiskumu. No šī skatupunkta viņu var pavisam bez šaubām nosaukt par uzticamu sievu.

 

3. SIEVIETES, KURAS DZIMUŠAS ŪDENSVĪRA ZĪMĒ, DABA IR APVELTĪJUSI AR ASPRĀTĪBU!

Kā arī valdzinājumu, graciozitāti, izsmalcinātību. Viņām piemīt spilgta, pārsteidzoša āriene un bieži kompānijā ir ja ne pašas skaistākās, tad visinteresantākās. Ļoti daudzām Ūdensvīriem – sievietēm ir raksturīga maniere ģērbties neparasti: ar vienlīdz lieliem panākumiem viņas var apģērbt kaut ko, kas ir izrakts no vecmāmiņas pūralādes, un atbilstoši pēdējam modes kliedzienam. Tādas galējības novērojamas arī griezumos un frizūrās, turklāt viņas pavisam noteikti atšķirsies no citiem.

Šīs zīmes sievietēm ir raksturīga spēja pielāgoties jebkurai situācijai, jebkuriem nosacījumiem, tajā skaitā arī pateicoties attīstītajai intuīcijai. Tiek uzskatīts, ka Ūdensvīriem piemīt spēja precīzi paredzēt notikumu gaitu. Sievietes ar tādām spējām Viduslaikos parasti kļuva par inkvizīcijas upuriem.

Ne visi spēj saprast, kāpēc Ūdensvīrs dara, vai rīkojas tā, un ne savādāk. Lai spētu saprast šīs sievietes iekšējo pasauli, cilvēkam arī ir jādzīvo rītdienā.

Tieksme uz nākotni nepavisam netraucē Ūdensvīriem-sievietēm nelidot mākoņos, neslinkot, bet gan godprātīgi strādāt. Daudz, ja ne pat visu, viņas ir spējīgas paveikt pašas ar savām rokām. Vienīgais, kas viņām riebjas, ir stingra disciplīna. Spozme, izsmalcinātība, kas piemīt šīs zīmes pārstāvēm, parādās pat sīkās, nenozīmīgās lietās.

Ūdensvīri atšķiras lielu pacietību, bet greizsirdība viņu acīs ir aizspriedums. Šīs zīmes pārstāvei vīrietis tiks mīlēts nevis laba materiālā nodrošinājuma dēļ vai par panākumiem karjerā. Viņai daudz svarīgāka ir spēja būt viņai uzticīgam, labam draugam, viņas draugu paziņai. Sievietes-Ūdensvīri redz savu izredzētu nākotni, un palīdz viņiem realizēt dabas doto potenciālu, šai kalpošanai veltīs savas jūtas un intelektuālās spējas.

Lasi arī: Šīs 3 horoskopa zīmes nekad nespēj piedot nodevību

Šīs zīmes pārstāve neizspiegos savu laulāto, viņu nemoka aizdomas, bet krāpšanas faktu viņa nepiedos. Precēta sieviete-Ūdensvīrs neatļausies romānus, jo, pēc viņas domām, attiecības starp laulātajiem var būt tikai godīgas.

Komunikablajām un apburošajām šīs zīmes pārstāvēm mājās vienmēr ir daudz ciemiņu, visiem ir vajadzība atrasties viņu patīkamajā sabiedrībā.

Kad sievietei-Ūdensvīram parādīsies bērns, dabiskās mērenības dēļ viņa neizrādīs vētrainu sajūsmu par to, un atkāti nedemonstrēs, cik ļoti mīl savu mazuli. Toties jau no agrīna vecuma viņš viņai būs personība; sieviete-Ūdensvīrs nesodīs bērnu, bet arī pārlieku ucināties nesāks.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru