14 gadus veca meitene nopirka pati savu māju. Kad mamma ielūkojās tajā, bija ļoti patīkami pārsteigta!

14 gadus vecā Vilova Tufano no ASV ļoti atšķiras no saviem vienaudžiem. Kaut vai tādēļ vien, ka viņai savā vecumā ir pašai sava māja, par kuru viņi samaksāja ar sevis nopelnīto naudiņu.

Vairāku mēnešu garumā Vilova kolekcionēja dažādus krāmus, kurus pēcāk pārdeva izsolē internetā. Tikai pāris mēnešu laikā meitenei izdevās sakrāt 6000 dolārus. Vecāki bija šokā…

14 gadus vecās meitenes ienākumi auga ar katru dienu, tādēļ viņai nācās tos kaut kur ieguldīt. “Kādēļ gan neiegādāties sev māju?” nodomāja Vilova. Sacīts – darīts!

No sākuma mājokļa vērtība bija 100000 dolāri. Meitene nolēma pagaidīt, kamēr kritīsies tirgus vērtība, kas arī notika. Pavisam drīz mājokļa vērtība bija 16000 dolāru, bet pēc veiksmīgas kaulēšanās ar īpašnieku, Vilovai izdevās mājokli nopirkt par 12000. Vecāki bija vēl lielākā šokā. Visus birokrātiskos darbus viņu uzņēmās uz sevi.

Remontu mājās Vilova veica saviem spēkiem. Vecāki viņai bija nepieciešami tikai tādēļ, lai pārliktu smagus priekšmetus.

No vecās virtuves 14 gadus vecā meitene…

…izveidoja pavisam jaunu! Meitenes gaume ir tīri tā neko, vai ne?

Jūs noteikti nebūsiet pārsteigti, kad uzzināsiet, ka Vilova joprojām tīri tā neko nopelna. Interesanti, kas no šīs meitenes izaugs? Varbūt, ka meitenes vārds pavisam drīz parādīsies Forbes žurnālā? Laiks rādīs!

Noteikti dalieties arī ar citiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru