3 pazīmes, ka tava nepārliecinātā draudzene traucē tev atrast puisi

Tu nevarēsi piesaistīt emocionāli stabilu, pārliecinātu vīrieti, ja tava nepārliecinātā draudzene izsūc no tevis enerģiju un grauj tavu pašvērtējumu.

Viņš novērtē sievieti, kura ciena sevi un prasa cieņu arī no citiem. Viņa zina savu vērtību, un viņai nevajag pastāvīgi par to atgādināt. Tāds vīrietis gribēs sievieti, kas izstaro pārliecinātību un laimi vēl pirms viņa parādīšanās viņas dzīvē.

LASI VĒL: Pēc Zodiaka zīmes grupējam sievietes attiecībās no labākajām līdz sliktākajām – kurā vietā esi tu?

Labs, par sevi pārliecināts vīrietis nemeklē kaut kādu projektu, pie kā viņam nāksies strādāt. Pārliecināts vīrietis jau ir pašpietiekams, un viņš meklē līdzvērtīgu partneri, lai mīlētu un kopā baudītu dzīvi.

Viņam nav interesanta sieviete, kurai vajadzīgi pastāvīgi komplimenti, lai paaugstinātu savu pašvērtējumu.

Un tev pat nevajag pastāvīgi būt kopā ar draudzeni, lai viņas negatīvā enerģija tevi ietekmētu. Viņa atklāj tavus kompleksus un samazina tavu enerģētisko magnētismu līdz bīstamam līmenim.

Ja vīrietis pieķeras tev, kamēr tu esi kopā ar savu nepārliecināto draudzeni, vai arī tu sevi nemīli, tad esi uzmanīga. Viņš var speciāli meklēt kādu, kas ir vājāks par viņu, un kuru viņš var apvainot – gan verbāli, gan psiholoģiski, gan emocionāli un fiziski.

Viņš domā, ka tu neko nevarēsi pateikt pretī, tāpēc, ka nejūti, ka esi kaut kā labāka vērta. Tā kā seko līdzi tam, kā tu ļauj savai draudzenei ar tevi apieties.

Vīrietis, kurš slikti apietas ar sievietēm, izvēlēsies tevi tavas nepārliecinātības dēļ. Tāpat pārliecināts vīrietis izvēlēsies tevi tavas pārliecinātības dēļ.

Kā gan saprast, ka tava nepārliecinātā draudzene traucē tev izveidot attiecības?

LASI VĒL: Tēvu un pieaugušo dēlu attiecības – 10 ieteikumi, kā pavadīt laiku kopā

1 Viņa sāk tevi ignorēt, tikko kāds pievērš tev uzmanību.

Vai arī sāk tevi ķircināt.

2 Viņa dalās ar tevi savās problēmās, bet pazūd, kad tev kaut kas notiek.

Vai arī uzskata tavas problēmas par nenozīmīgām, un atkal sarunu ievirza sev izdevīgā virzienā.

3 Viņa netaisnīgi tevi apvaino.

Viņa māk runāt tā, ka tu neko nevari pateikt pretī, un vēl sajūties vainīga. Tas ir viņas veids, kā valdīt pār tevi, manipulējot ar tavām negatīvajām emocijām un liekot sev justies labāk.

Ja tava draudzene atbilst vienam no šiem aprakstiem, tad ir laiks ierobežot jūsu savstarpējo saskarsmi. Tev ir jābūt pārliecinātai, laimīgai sievietei un jāturas sāņus no cilvēkiem, kas mēģina traucēt tev tādai būt.

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru