3 dienu diēta notievēšana: tievējam ar smūtijiem

Vēlaties ātri nomest liekos kilogramus un savest sevi kārtībā burtiski trīs dienu laikā? Tādā gadījumā iesakām vērsties pēc palīdzības pie modernas un mūsdienīgas diētas, kas nāk no Holivudas, un ir balstīta uz regulāru vai nu dzēriena, vai ēdiena lietošanu, ko sauc par smūtiju.

Vārds “smūtijs” no angļu valodas tiek tulkots kā vienmērīgs un maigs, un ir īpaši biezs viendabīgas konsistences kokteilis, kas pagatavots no augļiem, ogām, skābpiena produktiem, dārzeņiem, pārslām, graudaugiem vai pat gaļas produktiem.

LASI VĒL: Gards un ļoti veselīgs kokteilis organisma attīrīšanai un veselības uzlabošanai

3 dienu diēta notievēšanai – smūtiju dietā – ir labs variants, kā notievēt tiem, kas tomēr rūpējas par savu veselību un nevēlas to pakļaut pārlieku lielam stresam. Smūtiju diēta ietilpst balansēto un veselīgo diētu grupā. Notievēšana šajā diētā tiek nodrošināta lielākoties ar to, ka lietotajam ēdienam ir šķidra konsistence un tas organismā nonāk nelielās devās.

3 dienu notievēšanas diēta: tievējam ar smūtijiem

Smūtiji visiem dzīves gadījumiem

Bāzes – zemene; spintāti, gurķis; ūdens

Enerģētiskais lādiņš: avokado, banāns, zemene; brokoļi, spināts; piens

Pirms treniņiem: mango, persiks; spināti; ūdens.

Pret saaukstēšanos: apelsīns, zemene; lapu kāposts; ūdens

Antioksidants: ogas, ābols; salāti; ūdens

Pēc treniņa: proteīns; spināti; zemene, banāns; ūdens.

3 dienu diēta notievēšanai ir balstīta uz smūtiju lietošanu, tā palīdz nomest aptuveni 3 kilgoramus svara trīs dienu laikā. Ja ir vēlēšanās, diētu var pagarināt līdz 7 – 14 dienām. Atkārtosim: diēta nenodara kaitējumu veselībai, tāpēc ievērot to var salīdzinoši bieži.

Lai regulētu savu svaru vai arī nomestu pāris liekos kilogramus nesteidzīgos ātrumos ,ieteicams ievērot iepriekšējos ēšanas paradumus, toties noregulēt režīmu un lietot barību ik pēc trim-četrām stundām. Turklāt vieglais smūtiju diētas variants piedāvā vienu ēšanas reizi aizstāt ar smūtiju.

LASI VĒL: Lielisks taukus dedzinošs kokteilis! Svērāt 90 kg, bet tagad svērsiet 60 kg!

Un tā, kas tad ir smūtiju diētas pamatā? Viss ir vienkārši: trīs dienu garumā nepieciešams lietot tikai smūtijus. Vienas ēšanas laikā jūs apēdat vai izdzerat (viss ir atkarīgs no ēdiena konsistences) aptuveni 200 gramus. Kopā ieteicams organizēt 5 – 6 ēšanas reizes dienā. Uz diētas laiku obligāti ir jāievēro režīms un pietiekošā daudzumā jādzer ūens – 1,5 – 2 litri diennaktī.

Šķir nākošo lapu un uzzini notievēšanas smūtiju receptes 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru