29 gadus vecais ārsts nomira no insulta, 35 dienas pēc kārtas, bez brīvdienām, glābjot pacientus, kas sirgst ar koronavīrusu

Anesteziologs tika hospitalizēts 3. martā, kad viņam karantīnas laikā pēkšņi sākās neciešamas galvassāpes, un viņš sāka zaudēt spēju runāt. Židzianga Tautas slimnīca, kurā strādāja dakteris Dongs, 21. marta rītā paziņoja par viņa nāvi. “Biedrs Dongs Tians bija efektīvs un aktīvs savā darbā. Viņš cienīja vadītājus un bija laipns pret saviem kolēģiem,” sacīja slimnīcas ziņojumā.

“Dong Tians ir izcils “tūkstošgades ārstu” pārstāvis,” ziņots atsevišķā paziņojumā no medicīnas koledžas, kurā ārsts studējis. “Viņš atdeva savu dzīvi, lai paustu savu labo gribu un mīlestību kā ārsts. Viņš upurēja savu jaunību un mīlestību, lai glābtu cilvēkus.”

LASI VĒL: Trīsdesmit reizes, kurās koronavīruss pierādīja, ka mēs dzīvojam starp trakiem cilvēkiem. Neņemiet no viņiem piemēru!

Dongu Tianu apglabāja Danjangā, mediķa dzimtajā pilsētā, Hubei provincē. Cilvēki izvadīšanas laikā nesa plakātu ar uzrakstu: “Sveicināts mājās, antikoronavīrusa varoni Dong Tian”.

Ziņa izplatījās vienlaikus ar paziņojumu, ka 3675 medicīnas darbinieku no visas valsts atgriežas savās mājās, jo Ķīna piektdien, 20. martā, otro reizi pēc kārtas ziņoja par to, ka vairs nav konstatēti jauni saslimšanas gadījumi ar koronavīrusu.

avots: internewscast.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru